Zakelijk frisdrank inkopen voor bedrijven

Bij Jumbo Zakelijk kun je heel eenvoudig frisdrank bestellen in een grotere verpakking. Ideaal tijdens de vrijmibo om een tray frisdrank op kantoor te hebben. Speciaal voor diegenen die geen alcohol drinken, maar wel gezellig mee willen borrelen. Wij hebben een aantal trays en kratten frisdrank in ons assortiment die je ook bij een groothandel vindt. Goed nieuws: je hoeft er zelf niet mee te sjouwen, want we bezorgen de frisdrank graag bij jou op je werk.

Snel naar

Je favoriete frisdrank bestellen Frisdrank goedkoop inkopen Tray met blikjes frisdrank Handige lijstjes voor zakelijke boodschappen Veelgestelde vragen over frisdrank bestellen

Je favoriete frisdrank bestellen start hier

Even wat anders dan koffie of thee? Of wil je frisdrank bestellen voor een borrel of ander bedrijfsevent? Zakelijk frisdrank bestellen kan gewoon bij Jumbo.

Frisdrank goedkoop inkopen

Als je frisdrank bestelt via Jumbo Zakelijk heb je voordeel van de lopende aanbiedingen op frisdrank. Zo heb je de mogelijkheid om goedkoop frisdrank in te kopen voor op kantoor. De eventuele frisdrank aanbiedingen zijn geldig op het moment van bezorgen of ophalen.

Tray met blikjes frisdrank bestellen

Frisdrank bestellen? Blikjes zijn ideaal als frisdrank op kantoor. Zo houd je geen halve flessen over en smaakt de frisdrank op z’n best. In de handige trays met frisdrank bestel je meteen meerdere blikjes in één keer.

Krat met flesjes frisdrank

Net zoals bij een groothandel, kun je ook bij Jumbo Zakelijk een krat met flesjes frisdrank bestellen. Heb je een grote hoeveelheid frisdrank nodig? Dan zijn deze kratten ideaal, want je kunt ze makkelijk stapelen.

Bekijk het product

Iced tea zonder prik

Een frisdrank zonder prik? Ga voor de Fuze Tea Green Tea. Deze grootverpakking iced tea zonder prik bestaat uit 12 petflessen van 400 ml. Zo heb je ook een lekker drankje voor de collega’s die niet van koolzuurhoudende dranken houden.

Bekijk het product

Grootverpakking Coca Cola frisdrank

Serveer je de frisdrank op je werk liever vanuit een glas of bekertje? Bestel dan de grote flessen Coca Cola frisdrank. De sixpack bestaat uit flessen van 1,5 liter frisdrank. Er zijn verschillende soorten van deze grootverpakkingen frisdrank.

Bekijk het product

Online frisdrank bestellen voor op het werk met onze handige lijstjes

Met de handige lijstjes van Jumbo kun je heel snel alles wat je nodig hebt voor een borrel op het werk. Niet alleen frisdrank, maar ook alcoholische dranken, bier en lekkere hapjes.

Meer bestellen voor op kantoor?

Maak je bestelling voor op het werk compleet met ons uitgebreide zakelijke assortiment.

Maak een zakelijk account aan >

Veelgestelde vragen frisdrank bestellen

Heeft Jumbo Zakelijk ook trays frisdrank die je kunt bestellen?

Kan ik bij Jumbo goedkoop frisdrank bestellen?

Heeft Jumbo Zakelijk Coca Cola in het assortiment?

Heeft Jumbo Zakelijk dezelfde hoeveelheden frisdrank als een groothandel?

Service Jumbo Zakelijk

Zakelijk boodschappen bestellen Klantervaringen Jumbo service Betalen Bezorgen Veelgestelde vragen Zo werkt het 7 Zekerheden

Voor elk type bedrijf

Boodschappen voor bedrijven Boodschappen voor de zorg Boodschappen voor de kinderopvang Boodschappen voor sportkantines

Zakelijk assortiment

Alles voor de bedrijfsborrel Bier inkopen Frisdrank bestellen Fruit op het werk Grootverpakkingen Kerstpakketten Koekjes bestellen Portieverpakking

Nóg meer assortiment

Grootverpakking snoep Lunch op kantoor bestellen Soep bestellen Thee bestellen Wijn bestellen WC papier bestellen Zakelijk assortiment Zakelijk koffie bestellen

22 september 2022 | Auteur: Jumbo
Deze pagina is voor het laatst aangepast op 22 september 2022