Lunch op kantoor: alles voor je bedrijfslunch

Gaan jullie voor een gezamenlijke lunch op kantoor? Dat is gezellig, lekker en - als je kiest voor zakelijk boodschappen bestellen bij Jumbo -  ook nog eens voordelig. Je kunt brood, zuivel en beleg, maar ook vers fruit bestellen. En vergeet niet de koffie op het werk en de thee te bestellen: in ons uitgebreide zakelijke assortiment kun je alles voor de bedrijfslunch bestellen. En wist je dat we alles voor de lunch bezorgen op kantoor? Dat is nog eens handig.

Snel naar

Brood, crackers en ontbijtkoek Zuivel en sappen Zoet beleg Kaas en vleeswaren Groente en fruit Snacks

Broodgewoon lekker voor de lunch op kantoor

Een boterham voor de lunch op het werk saai? Nee hoor, met het heerlijke brood van Jumbo maak je elke dag weer een andere lekkere bedrijfslunch.

Al ons brood

De beste broodvervangers voor de bedrijfslunch

Een cracker, beschuit of ontbijtkoek is niet alleen een geschikte broodvervanger tijdens de bedrijfslunch, maar ook ideaal als tussendoortje.

Alle broodvervangers

Laat ook je zuivel voor de lunch op het werk bezorgen

Glaasje melk bij de bedrijfslunch? Of een schaaltje yoghurt? Stop met sjouwen en laat ook je zuivel voor de lunch gewoon op het werk bezorgen.

Alle zuivel

Superlekkere sappen voor een heerlijke lunch op kantoor

Bij een lunch op kantoor hoort natuurlijk ook een lekker drankje. Ontdek hier welke sappen je voor de bedrijfslunch kunt bestellen.

Alle sappen

Lekker beleg voor de zoetekauwen

Moet jij de bedrijfslunch organiseren? Regel dan ook een genietmomentje voor de lunch op kantoor. Dat doe je met dit lekkere zoete beleg.

Al ons zoet beleg

Kaas bij de lunch: gewoon alijd goed!

Een verse boterham met kaas, een tosti of blokjes kaas door je salade. Wat is een lunch op het werk zonder kaas?

Alle kaas

Verrukkelijke verse vleeswaren voor de bedrijfslunch

Een verse boterham beleg je het best met verse vleeswaren. Bij Jumbo heb je een ruime keuze en is vers ook écht vers.

Alle vleeswaren

Ga voor een gezonde lunch op kantoor met groente

Op je broodje, uit het vuistje of in je salade: we hebben groenten in alle soorten en maten. Zo maak je een gezonde lunch op kantoor. 

Alle groenten

Maak je lunch extra gezond met vers fruit

Lekker als toetje na de lunch of misschien verwerken jullie wel fruit in een salade of smoothie. Maak een keuze uit onze heerlijke verse fruitsoorten.

Alle fruitsoorten

Een snack voor de stevige trek

Een heerlijke snack gaat er altijd wel in. Misschien niet zo gezond, maar af en toe zondigen mag. Toch? Je hebt het verdiend na al die inspanning.

Alle worstenbroodjes

Meer bestellen voor op kantoor?

Maak je bestelling voor op het werk compleet met ons uitgebreide zakelijke assortiment.

Maak een zakelijk account aan >

Laat je zakelijke lunch bezorgen met hulp van onze lijstjes

Onze handige lijstjes zijn een fijne hulp als je een bedrijfslunch wil bestellen. En we komen alles voor jullie zakelijke lunch gewoon bezorgen.

Meer handige lijstjes Bekijk al mijn eigen lijstjes >

Laat je lunch bezorgen op kantoor

De lunch op kantoor, een belangrijk moment om even uit te rusten, te ontspannen, bij te kletsen en op te laden voor het tweede deel van de werkdag. Wie mag bij jullie de bedrijfslunch organiseren en hoe doen jullie dat? Ieder met z'n eigen boterham of maken jullie er samen een momentje van? Wat voor bedrijfslunch jullie voorkeur ook heeft, voor inspiratie én alle ingrediënten zit je bij Jumbo goed.

Of je nu op zoek bent naar een snelle, feestelijke of gezonde lunch voor op kantoor: je vindt altijd een passend recept. En de benodigdheden? Je kunt alles voor de bedrijfslunch bestellen bij Jumbo via je zakelijk account. Van brood tot beleg en van fruit tot grootverpakking soep. Vervolgens zullen wij de boodschappen voor de lunch bezorgen op kantoor wanneer het uitkomt. Of maak eens gebruik van lijstjes; die maken een bedrijfslunch bestellen nóg makkelijker. 

Lees meer over zakelijk bestellen

Een speciaal verzoek?

Heb je speciale wensen of vragen over wat Jumbo voor je kan betekenen? Laat je gegevens achter, dan nemen wij contact met je op.

Neem contact op

Service Jumbo Zakelijk

Zakelijk boodschappen bestellen Klantervaringen Jumbo service Betalen Bezorgen Veelgestelde vragen Zo werkt het 7 Zekerheden

Voor elk type bedrijf

Boodschappen voor bedrijven Boodschappen voor de zorg Boodschappen voor de kinderopvang Boodschappen voor sportkantines

Zakelijk assortiment

Alles voor de bedrijfsborrel Bier inkopen Frisdrank bestellen Fruit op het werk Grootverpakkingen Kerstpakketten Koekjes bestellen Portieverpakking

Nóg meer assortiment

Grootverpakking snoep Lunch op kantoor bestellen Soep bestellen Thee bestellen Wijn bestellen WC papier bestellen Zakelijk assortiment Zakelijk koffie bestellen

16 september 2022 | Auteur: Jumbo
Deze pagina is voor het laatst aangepast op 7 december 2022