Fruit op het werk bestellen en laten bezorgen

Fruit is gezond! Zorg er daarom voor dat er voldoende vers fruit op je werkplek of kantoor is. Bij Jumbo Zakelijk kun je heel makkelijk het lekkerste fruit voor op het werk bestellen. Ook handig: je kunt betalen op rekening. Je hebt de keuze uit alle soorten fruit. Zeker onze appels, bananen, peren en mandarijnen zijn het ideale handfruit voor op kantoor. En wil je graag biologisch fruit aanbieden? Geen probleem! Ook dat hebben we in ons uitgebreide assortiment.

Snel naar

Fris & fruitig op kantoor Vers fruit op het werk Biologisch fruit online bestellen Handige lijstjes Veelgestelde vragen online fruit bestellen

Fris & fruitig op kantoor

Help je medewerkers voldoende fruit te eten met een goed gevulde fruitschaal op het werk. Lekker, gezond en er is voor ieder wat wils.

Vers fruit op het werk

Het Voedingscentrum adviseert om minimaal 2 porties fruit te eten per dag. Help je collega’s een handje om voldoende fruit te eten en zorg voor een flinke schaal fruit op de vergadertafel of in de koffiecorner. Want natuurlijk zijn ze een groot deel van de dag op het werk. Een gezond tussendoortje is bijvoorbeeld een stuk vers fruit. Bij Jumbo Zakelijk kun je diverse soorten fruit bestellen. Het goede nieuws: bij Jumbo is vers ook écht vers. Zo zorg jij voor lekker, vers fruit op het werk.

Rood fruit mix

Bestel direct drie soorten rood fruit voor op je werk. Dat is pas handig. De aardbeien, blauwe bessen en frambozen zijn lekker als tussendoortje, maar misstaan ook niet op de lunchtafel. Smaakt goed met een schaaltje kwark of als zoete toevoeging in een salade. Dat wordt genieten van heerlijk vers fruit op het werk.

Bekijk het product

Biologisch fruit online bestellen voor kantoor

Biologisch fruit bestellen voor op kantoor? Bij Jumbo Zakelijk hebben we diverse soorten biologisch vers fruit die we graag bezorgen bij jou op kantoor of op je werkplek.

Bekijk alle soorten biologisch fruit

Twee soorten fruit op kantoor

In één klik heb je al 2 kilo vers fruit voor op kantoor in je mandje. Een kilo Kanzi appels én een kilo mandarijnen. Dat is alvast een mooi begin voor de fruitschaal op je werk. Een tros bananen erbij en zo zit er voor iedereen iets lekkers tussen.

Bekijk het product

Pink lady appels

Het ideale kantoorfruit? Een appeltje voor de dorst. Deze schaal met Pink Lady Pinkids appels bevat maarliefst acht appels. Ideaal om als fruit te bestellen voor op kantoor. De appels zijn lekker zoet, sappig en het perfecte, verantwoorde tussendoortje.

Bekijk het product

Online fruit bestellen voor op het werk met onze handige lijstjes

Met onze handige lijstjes kun je heel makkelijk fruit bestellen voor op je werk. Kies jouw favoriete fruit en maak je zakelijke bestelling compleet.

Meer bestellen voor op kantoor?

Maak je bestelling voor op het werk compleet met ons uitgebreide zakelijke assortiment.

Maak een zakelijk account aan >

Veelgestelde vragen fruit bestellen voor het werk

Wat voor soorten fruit voor op het werk kan ik bestellen?

Kan ik bij Jumbo Zakelijk biologisch fruit bestellen?

Is het fiscaal aftrekbaar om fruit voor het werk te bestellen?

Hoe kan ik fruit laten bezorgen op kantoor?

Wat zijn de voordelen van fruit op het werk?

Service Jumbo Zakelijk

Zakelijk boodschappen bestellen Klantervaringen Jumbo service Betalen Bezorgen Veelgestelde vragen Zo werkt het 7 Zekerheden

Voor elk type bedrijf

Boodschappen voor bedrijven Boodschappen voor de zorg Boodschappen voor de kinderopvang Boodschappen voor sportkantines

Zakelijk assortiment

Alles voor de bedrijfsborrel Bier inkopen Frisdrank bestellen Fruit op het werk Grootverpakkingen Kerstpakketten Koekjes bestellen Portieverpakking Koffie op kantoor

Nóg meer assortiment

Grootverpakking snoep Lunch op kantoor bestellen Soep bestellen Thee bestellen Wijn bestellen WC papier bestellen Zakelijk assortiment Zakelijk koffie bestellen

16 september 2022 | Auteur: Jumbo
Deze pagina is voor het laatst aangepast op 16 maart 2022