Toegankelijkheid links

VEILIGHEIDSWAARSCHUWING

Jumbo vraagt klanten die Jumbo gebakken lekkerbek of gebakken kibbeling hebben gekocht, om deze niet te consumeren en terug te brengen naar één van haar winkels. Het betreft een maatregel in verband met de aanwezigheid van de listeria bacterie, aangetoond in een kwaliteitscontrole. 
Klik hier voor meer informatie >
Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2017/Service/Gebak/Gebak/Header-gebak-2017.jpg

Jumbo Gebak

Online bestellen, in de winkel ophalen

Jumbo biedt een uitgebreid assortiment gebak, ook fotogebak! Voor ieder wat wils en precies de hoeveelheden die jij nodig hebt. Kies voor een heerlijke taart, mooie gebakjes of een lekkere vlaai. Je kunt op de taart een foto laten afdrukken: bijvoorbeeld voor je jarige kind of collega.

Hoe werkt het?

• Kies een taart, vlaai of gebakje
• Upload eventueel een foto
• Kies een winkel (let op: géén Pick Up Point)
• Kies een afhaaldatum
• Haal de taart op en reken af in jouw Jumbo
• Smullen maar!


Ophalen met de rest van je online boodschappen

Daarnaast vind je ook heerlijk kwaliteitsgebak op Jumbo.com. Dit wordt dagelijks vers bereid en is standaard verpakt. Je voegt het eenvoudig toe aan je digitale boodschappenmandje. Dit gebak kun je alleen afhalen op één van de Pick Up Points of laten bezorgen. Wil je een fototaart? Bestel dan via Jumbo Gebak.


Uitstekende kwaliteit

Waar je je taart en gebak ook bestelt, het is vers en dat zie je. Krokante bodems, zachte vullingen en knapperig fruit maken elke taart weer bijzonder. Onze banketbakkers gebruiken altijd verse ingrediënten. Je proeft de passie!