Boodschap vergeten?

Nu binnen enkele minuten in huis

Jumbo favorieten binnen enkele minuten in huis

Het aanbod aan dagelijkse boodschappen van Jumbo is vanaf nu beschikbaar via Gorillas. Als je bestelt met de Gorillas-app worden de boodschappen binnen enkele minuten per fietskoerier thuisbezorgd. Naast bekende A-merken levert Jumbo ook producten van het eigen merk en La Place.  Dus dat is goed nieuws. Ben je een boodschap vergeten? Dan heb je de boodschappen binnen enkele minuten in huis.

Zo spelen we in op jouw wensen

De wensen van jou als klant staan bij Jumbo altijd centraal. Daarom bewegen we graag mee met veranderingen in de markt. Zo spelen we met Gorillas in op de behoefte om razendsnel boodschappen thuisbezorgd te krijgen. Want we willen er altijd en overal voor je zijn.

Net zoals Jumbo, staat Gorillas voor een hoog serviceniveau en onderscheiden zij zich door de klant op de eerste plaats te zetten. Door deze samenwerking kunnen we onze service weer verder uitbreiden en vergroten we jouw keuzemogelijkheden.

We werken er hard aan om deze snelle bestelservice van Gorillas ook via Jumbo aan te bieden. Woon je in de grote stad? Dan kun je straks kiezen of de boodschappen bezorgd worden door Gorillas of zoals je van ons gewend bent. Zo blijven we er altijd alles aan doen om aan jouw wensen te voldoen.

Op dit moment bezorgt Gorillas in:

Amsterdam Arnhem Den Haag Eindhoven Enschede
Groningen Haarlem Hilversum Leeuwarden Leiden
Nijmegen Rotterdam Tilburg Utrecht

Bekijk hier alle bezorggebieden van Gorillas.

Welk assortiment levert Gorillas?

Wil jij weten welke Jumbo producten je bij Gorillas kunt bestellen? Download dan de Gorillas app en bekijk het assortiment! Beschikbaar in de App store en via Google Play.