Jumbo City

Voor een verse maaltijd, iets lekkers voor onderweg én je dagelijkse boodschappen.

Vind Jumbo City bij jou in de buurt

De stadse gemakswinkel

Bij jouw Jumbo City ben je niet alleen aan het juiste adres voor een verse maaltijd of verfrissend drankje (to go), maar ook voor je dagelijkse boodschappen. Laat je inspireren in jouw Jumbo City. Wist je dat we meer dan 10.000 producten voor je in petto hebben? Ideaal voor als je in de binnenstad woont, werkt of studeert.

Op deze pagina:
Assortiment Altijd vers La Place Voordeel Beleving

Groot assortiment

Het grootste assortiment biedt je alle mogelijkheden om er thuis iets speciaals van te maken. Heb je een lekker recept gezien op Jumbo.com en kun je niet wachten om zelf de keuken in te duiken en het gerecht te maken? Wandel, fiets of rijd dan snel naar jouw Jumbo City en haal alle verse ingrediënten in huis voor jouw maaltijd. Kies je liever voor gemak? Ontdek dan onze verse maaltijdpakketten en gekoelde frisdranken en biertjes. En wist je dat we ook een groot biologisch, veganistisch en vegetarisch assortiment hebben? 

Bekijk assortiment

Áltijd vers

Bij jouw Jumbo City is vers ook écht vers. Of het nu gaat om een heerlijke pizza, een royaal belegd broodje of een frisse maaltijdsalade, vers zijn ze sowieso. In jouw Jumbo City toveren we graag met verse producten. Laat je daarom eens verrassen en kies voor een ambachtelijk broodje, vers bereide maaltijd (salades) of geef die heerlijke pizza eens een kans. Ideaal voor onderweg of om thuis lekker op te eten. Lekker makkelijk!

Het vers assortiment van de Jumbo City locaties kunnen verschillen.

La Place: zo smaakt vers gemaakt

Jouw Jumbo City heeft de handen met La Place ineen geslagen en daar pluk jij de vruchten van. Als er één bedrijf in is geslaagd om de woorden 'vers' en 'lekker' met elkaar te verbinden, is het La Place wel. Je kent La Place vast van de royaal belegde broodjes, maar wist je dat La Place enorm veel tijd steekt in het ontwikkelen en perfectioneren van andere producten? 

Wat dacht je bijvoorbeeld van heerlijke La Place chocolade, La Place sappen en uiteraard het goudbruine worstenbroodje! De kwaliteit die La Place levert komt mede doordat La Place voor producten kiest die van de bron komen en daarin worden geen onnodige toevoegingen gebruikt. Daarnaast heeft La Place een ongekende honger en motivatie om je steeds opnieuw kennis te laten maken met de nieuwste smaken. Van verrassende smoothies tot heerlijk vers brood en van duurzame koffiebonen tot de lekkerste worstenbroodjes. 

Ontdek het assortiment van La Place bij jouw Jumbo City. Wat is jouw favoriete product?

Bekijk het La Place assortiment

Lekker voordelig bij Jumbo City

Bij jouw Jumbo City verrassen we je keer op keer met nieuwe, verse en vooral voordelige producten. Wat dacht je bijvoorbeeld van onze voordelige combideals? Dat is genieten van een drankje en bijvoorbeeld een heerlijk broodje voor een zacht prijsje én ideaal voor de harde werkers, studenten en iedereen die op zoek is naar een heerlijk verse versnapering en drankje voor onderweg! Daarnaast vind je in jouw Jumbo City Extra Goedkoop-producten in de schappen. 

Bekijk het voordeel

Beleef Jumbo City

Een stadse gemakswinkel die er voor elk moment van de dag is voor jou. Een plek waar je aan het juiste adres bent voor iets vers en lekkers voor onderweg, maar waar je ook op de goede plaats bent voor je dagelijkse boodschappen. 

Vind de Jumbo City bij jou in de buurt