Loading...

Beschikbaarheid online bestellen

Er is beperkt ruimte om een bestelling te plaatsen. We voegen iedere dag nieuwe capaciteit toe.

Reserveer een bezorg- of ophaalmoment

Nog nooit online besteld? Lees hoe het werkt >

Winacties en spaaracties

Hier vind je alle winacties, spaaracties en aanbiedingen op een rijtje. Doe mee en wie weet win jij wel een van die mooie prijzen. We nemen altijd persoonlijk contact op met de winnaars en vermelden de winnaars ook op onze website.

Pas op voor nepacties

Via social media, e-mail en whatsapp zijn er (win)acties in de omloop die niet afkomstig zijn van Jumbo. Al kan het soms lijken dat ze wel door Jumbo verzonden zijn. In de berichten worden vaak Jumbo waardebonnen ter waarde van €100, €250 of €500 of gratis krasloten aangeboden.

Meer informatie over nepacties >

Antwoorden Jumbo Sportquiz

Weet jij alles over onze sporthelden zoals Max Verstappen of Team Jumbo-Visma? Doe dan mee aan de Jumbo Sportquiz op dinsdag 19 mei. Je maakt kans op gave sportitems én een Jumbo cadeaubon t.w.v. 10 euro. Ben jij er bij via Facebook?

Deze actie loopt van dinsdag 19 mei t/m zondag 24 mei 2020.

Bekijk alle antwoorden

Spaar voor gratis boodschappen, korting op de leukste dagjes uit en nog veel meer leuke extra’s

Vanaf nu zijn je dagelijkse boodschappen bij Jumbo Extra’s waard. Zo wordt boodschappen doen nóg leuker. Met Jumbo Extra’s spaar je punten voor gratis boodschappen, korting op de leukste uitjes en nog veel meer leuke extra's. Download de Extra’s app of activeer je Extra's pas en ervaar zelf de voordelen.

Lees meer

Bemachtig een exclusieve Max Orange Cap

Speciaal voor Max Verstappen-fans is er een Limited Edition Max Orange Cap te bemachtigen. Koop een van de actieproducten en race naar de actiepagina om dit unieke collectors item binnen te halen. Let op, want: op = op.

De actie loopt van woensdag 27 mei t/m dinsdag 9 juni 2020.

Lees meer

Spaar met Jumbo Extra’s op korting voor Dagjes Uit

Gelukkig, we mogen er weer voorzichtig op uit. Spaar met Jumbo Extra’s pas of app tot wel 77% korting op 77 verschillende Dagjes Uit. Wissel je Jumbo Extra’s punten in, dan zorgen wij samen met alle uitjes voor een veilig bezoek.

De actie loopt van woensdag 26 februari t/m donderdag 31 december 2020.

Lees meer

Sparen voor hoge kortingen op Casa mesa servies

Samen met topchef Freek van Noortwijk hebben we prachtige serviesdelen van Casa mesa geselecteerd. Spaar nu bij Jumbo voor flinke korting op hoogwaardig porselein en Portugees aardewerk. Bekijk ook de tips hoe je de borden opmaakt als een chef.

Deze spaaractie loopt van woensdag 26 februari t/m dinsdag 23 juni 2020.

Lees meer

Maak kans op een pakket met verse asperges van de boer, bij jou op de keukentafel

Asperges zijn het lekkerst, vers van de boer. Daarom maak je nu kans op een MAGGI Aspergepakket met alle ingrediënten om thuis een aspergediner voor 4 personen te bereiden en een fles aspergewijn. 

Deze actie loopt van maandag 6 april t/m zondag 7 juni 2020.

Lees meer

Win een Princes diner verzorgd door Brenda Kookt

Verruim je blik en laat je inspireren met Princes vis uit blik door Brenda Kookt. Wij zorgen er graag voor dat jij constant je smaak kunt verrijken. Koop 3 Princes producten naar keuze, doe mee & leer van niemand minder dan Brenda Kookt hoe je de lekkerste visgerechten maakt!

De actie loopt van woensdag 20 mei t/m dinsdag 16 juni.

Lees meer

Remia geeft 100 Boretti BBQ’s weg!

Barbecue deze zomer in stijl! Koop 2 Remia Tafelsauzen, doe mee met de actie en maak kans op één van de 100 Boretti BBQ's t.w.v. €399.

De actie loopt van woensdag 20 mei t/m dinsdag 28 juli 2020.

Lees meer

12x kans: Inventum broodbakmachine

Heb jij de puzzel uit het Hallo Jumbo magazine opgelost? Goed gedaan! Vul dan hier het antwoord in en maak kans op een Inventum broodbakmachine.

Deze actie loopt t/m dinsdag 2 juni 2020.

Lees meer

23x kans: Spellenpakket van White Goblin Games

Heb jij de puzzel uit de nieuwste Hallo Jumbo opgelost? Goed gedaan! Als jij kans wil maken op een spellenpakket van White Globin Games, vul dan het online formulier in.

Deze actie loopt t/m dinsdag 14 juli 2020.

Lees meer

Iedere jarige job verdient een cadeautje

Jumbo trakteert! Ben jij binnenkort jarig? Dan willen we je graag verrassen met een leuk cadeautje. Wat dacht je van 20% korting op alle taarten, gebak en vlaaien? Laat je verder inspireren door de handigste tips en de lekkerste recepten voor een knalfeest! Zo wordt jouw verjaardag nóg leuker en voordeliger! Ben je benieuwd hoe je deze korting kunt krijgen? Klik dan snel verder.

Lees meer

Check snel of jij in de prijzen bent gevallen

Heb jij meegedaan aan een van onze vele prijsvragen? Dan wil je vast zo snel mogelijk weten of je een prijs gewonnen hebt.

Lees meer

Aanbiedingen en voordeel

Extra Goedkoop

Altijd de beste aanbiedingen

Bekijk aanbiedingen >

Geen Bestelkosten

Bij aankoop van geselecteerde actieproducten

Bekijk aanbiedingen >

Altijd Lage Prijs

Laagsteprijsgarantie, gegarandeerd de laagste prijzen

Bekijk producten >