Winacties en spaaracties

Hier vind je alle winacties, spaaracties en aanbiedingen op een rijtje. Doe mee en wie weet win jij wel een van die mooie prijzen. We nemen altijd persoonlijk contact op met de winnaars en vermelden de winnaars ook op onze website.

Pas op voor nepacties

Via social media, e-mail en whatsapp zijn er (win)acties in de omloop die niet afkomstig zijn van Jumbo. Al kan het soms lijken dat ze wel door Jumbo verzonden zijn. In de berichten worden vaak Jumbo waardebonnen ter waarde van €100, €250 of €500 of gratis krasloten aangeboden. Meer informatie over nepacties >

Extra voordelige tickets voor Grand Prix in Oostenrijk

Ben jij, net als wij, groot fan van Max Verstappen? Dan is het geweldig om hem in actie te zien tijdens de Grand Prix in Oostenrijk van vrijdag 28 t/m zondag juni 2019. Met deze speciale actie waarbij je ruim 50% korting krijgt bij aankoop van actieproducten, betaal je maar 120 euro voor een tribune weekendticket. En dan krijg je ook nog een Max Verstappen editie van het Formule 1 Jaarboek 2018 t.w.v. 34,95 euro.

- Deze actie loopt van 6 t/m 19 maart 2019, op=op -

Lees meer

Spaar tot wel 77% korting op 77 leukste Dagjes Uit

Spaar mee voor de hoogste korting op diverse Dagjes Uit. Bij iedere 10 euro aan boodschappen ontvang je een Dagje Uit kortingsmunt t.w.v. 2,50 euro. Stapel deze munten tot een korting van wel 25 euro per kaartje. Inleveren kan t/m 5 januari 2020.

- Je kunt kortingsmunten sparen van 13 maart t/m 30 april 2019 -

Lees meer

Iedere jarige job verdient een cadeautje

Jumbo trakteert! Ben jij binnenkort jarig? Dan willen we je graag verrassen met een leuk cadeautje. Wat dacht je van 20% korting op alle taarten, gebak en vlaaien? Laat je verder inspireren door de handigste tips en de lekkerste recepten voor een knalfeest! Zo wordt jouw verjaardag nóg leuker en voordeliger! Ben je benieuwd hoe je deze korting kunt krijgen? Klik dan snel verder.

Lees meer

Iedere baby verdient een helpende hand

Tetanus is jaarlijks verantwoordelijk voor de dood van 34.000 pasgeboren baby’s. Elke 15 minuten sterft een pasgeboren baby aan de gevolgen van tetanus. Terwijl de ziekte eenvoudig met vaccinaties te voorkomen is.

Door een Pampers pak te kopen met een UNICEF-logo, doneer je 5 levensreddende vaccins om baby’s te helpen in ontwikkelingslanden.

Lees meer

Maak kans op een Inventum heteluchtfriteuse en receptenboek

Heb jij de puzzel uit de nieuwste Hallo Jumbo opgelost? Vul het antwoord in en maak kan op één van de 10 x Inventum heteluchtfriteuse en receptenboek t.w.v. €134,98

- Deze actie loopt van 27 februari t/m 26 maart 2019 -

Lees meer

Gratis 400MB bij aankoop van een 400MB databundel

Koop via code *123# een 400MB databundel en ontvang 400MB gratis.

- Deze actie loopt van 18 tot en met 31 maart 2019 -

Lees meer

Check snel of jij in de prijzen bent gevallen

Heb jij meegedaan aan een van onze vele prijsvragen? Dan wil je vast zo snel mogelijk weten of je een prijs gewonnen hebt.

Lees meer

Aanbiedingen en voordeel

Weekaanbiedingen

Deze week extra voordeel

Bekijk aanbiedingen
Seizoensaanbiedingen

Ieder seizoen de beste aanbiedingen

Bekijk aanbiedingen
Geen Bestelkosten

Bij geselecteerde producten

Bekijk aanbiedingen
Altijd Lage Prijs

Verdienen op je boodschappen

Bekijk aanbiedingen