Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2015/Service/Contactloos/Header-contactloos-betalen.jpg

Wat is contactloos betalen?

Vanaf nu kun je bij alle Jumbo Supermarkten contactloos betalen. Bij deze vorm van betalen hou je je pinpas een kort moment dichtbij de betaalautomaat om te betalen. Bij bedragen tot en met € 25,- is geen pincode nodig. Boven dit bedrag moet je wel een pincode intikken op de betaalautomaat. Uitgezonder is het betalen bij Pick Up Points.

Als je achtereenvolgens voor meer dan € 50,- contactloos hebt betaald, moet je ook je pincode intoetsen. Bij contactloos is het niet nodig om de betaalpas van tevoren ‘op te laden’ zoals destijds bij Chipknip. Iedere betaling wordt direct van je betaalrekening afgeboekt, zoals bij een gewone pinbetaling.

Contactloos betalen is in het buitenland al langer mogelijk. Het is gemakkelijk en snel. Je kunt zelf kiezen of je contactloos of met pincode wil betalen. Het is een aanvulling op gewoon pinnen. Vraag je bank naar de mogelijkheden en gebruiksvoorwaarden van een contactloze betaalpas.

Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2015/Service/Contactloos/Wobbler_Jumbo_70x35mm-(1).jpg


Zo werkt contactloos betalen:

Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2015/Service/Contactloos/Body.jpg


* Meer dan € 25 afrekenen? Of achtereenvolgens voor meer dan € 50 contactloos betaald? Toets dan wel even je pincode in.