Loading...

Alles voor de BBQ

Ultiem genieten in de zon met de perfecte BBQ van Jumbo

Handige tips voor de barbecue

Hoeveel vlees moet je inkopen? Hoe maak je nou zelf satésaus en kruidenboter? En hoe krijg je na een geslaagde avond die bbq schoon? Bekijk al onze handige bbq-tips en word een echte, professionele bbq-held.

Bekijk alle tips Bekijk onze handige BBQ video’s

Alles voor de barbecue

Bij jouw Jumbo vind je alles om van jouw barbecue een smakelijk succes te maken. Laat je verrassen door ons BBQ-assortiment en experimenteer er lekker op los. Jumbo helpt je bij het vinden van lekker mals stuk vlees, verse vis en de lekkerste bijgerechten voor de barbecue. Heb jij vlees of een visje in huis gehaald en ben je op zoek naar inspiratie om er het klapstuk van de barbecue van te maken en heb je geen idee hoe je dat aan gaat pakken? Geen nood! Met onze recepten voor de barbecue vind je vast een gerecht dat bij je past! Van recepten voor een klassieke biefstuk tot frisse salades. Laat jij vlees bewust een keer links liggen, of ben je op zoek naar wat afwisseling? Laat je dan inspireren door onze recepten voor een vegetarische barbecue.

Heb jij zin gekregen om de barbecue van stal te halen en er een gezellige avond? Vergeet dan niet om de BBQ-tips van Jumbo even te bekijken. We hebben de antwoorden op de meest gestelde vragen over de barbecue voor je op een rijtje gezet.

Blader door de BBQ-folder