Laden...
Jouw EMTÉ wordt Jumbo

EMTÉ verandert in Jumbo.

Wat betekent dat voor jou?

Jouw EMTÉ wordt Jumbo. Dat brengt verandering met zich mee. Het assortiment wordt uitgebreid met meer dan 1500 producten en er komen in jouw supermarkt nieuwe (vers-) afdelingen bij! Nieuwsgierig naar jouw nieuwe Jumbo?

Wij staan nog steeds voor je klaar

Ook in de nieuwe winkel staan wij graag voor jou klaar en kun je rekenen op de vertrouwde service. Heb je een vraag over een product of kun je in de nieuwe winkel iets niet vinden? Wij helpen je graag. Nieuwsgierig naar de andere zekerheden waar je bij Jumbo iedere dag op kunt rekenen?

Altijd Lage Prijs én extra lange aanbiedingen

Bij Jumbo bieden we honderden dagelijkse boodschappen voor een Altijd Lage Prijs. En dat is niet onopgemerkt gebleven. We zijn namelijk in het tv-programma Kassa opnieuw uitgeroepen tot goedkoopste supermarkt. Daarnaast vind je bij ons aanbiedingen die het hele seizoen gelden. Een product elders goedkoper? Dan passen wij de prijs aan en krijg je het product gratis. Kijk hier voor de spelregels. Dat is het voordeel van Jumbo!

Bron: BNN Vara Kassa – 12 mei 2018

Bekende én nieuwe producten

Bovenop bekende producten zoals de ambachtelijk gemaakte chocoladebollen en heerlijke slagers gehaktballen voegen we honderden nieuwe artikelen toe aan het assortiment, waardoor je binnenkort nog meer keuze hebt.


Je vindt bij Jumbo unieke producten zoals La Place brood, vleesvervangers van Veggie Chef en Jumbo huismerk én kunt genieten van een echte versbeleving en heerlijke proeverijen op ons versplein.

Spaar voor een gratis boodschappenpakket bij EMTÉ en Jumbo

Wordt jouw EMTÉ een Jumbo? Dan spaar je vanaf 2 weken vóór de sluiting tot en met 6 weken na de opening als Jumbo voor een boodschappenpakket. Bij elke € 10,- aan boodschappen ontvang je een gratis spaarzegel en tegen inlevering van een volle spaarkaart (44 zegels) ontvang je het Hallo Jumbo boodschappenpakket ter waarde van 50 euro. Je kunt je boodschappenpakket ophalen tijdens speciale ophaaldagen. Kijk voor de data van de ophaaldagen in jouw winkel.

FijnproeversPunten? Jumbo waardebon!

Sinds 1 mei 2019 is het niet meer mogelijk je punten in te wisselen in de online FijnproeversShop. Heb je je Punten nog niet ingewisseld? Niet getreurd! Resterende FijnProeversPunten worden door Jumbo omgezet in een waardebon*. Deze waardebon heeft eenzelfde waarde als het aantal door jou gespaarde punten. Je ontvangt de Jumbo waardebon als je geregistreerd bent als Fijnproever bij EMTÉ. Heb je vragen? Neem dan contact op met de klantenservice van EMTÉ via info@emte.nl