Hallo nieuwe collega!

Welkom bij Jumbo! We zijn blij dat je bij ons komt werken en willen graag dat jij je snel thuis voelt. We helpen je daar graag bij. Dit begint al door je te informeren over een aantal belangrijke typische Jumbo zaken. Zo lees je op deze pagina meer over het Jumbo DNA, de 7 Zekerheden en onze eigen Jumbo Academy.

Ook vind je hier onze medewerkersregelingen. Deze maken onderdeel uit van je arbeidsovereenkomst. Het tekenen van je arbeidsovereenkomst betekent dat je akkoord gaat met (de inhoud van) onze regelingen, dus lees deze goed door!

Zodra je een Youforce account hebt, kun je al deze documenten en andere relevante informatie daar terugvinden onder de tegel HR Service Desk - Regelingen.

We wensen je veel plezier in onze organisatie!

Switch to English

Jumbo DNA

Wat maakt ons nou zo bijzonder? Dat is onze passie voor de klant. Dat is onze oorsprong, het familiegevoel, ons karakter. Dat zit in onze genen. Dat is ons Jumbo DNA: samen, ondernemen en winnen.

Wij werken samen en helpen elkaar waar mogelijk. Wij zien en benutten kansen en nemen graag het initiatief. Wij willen het elke dag beter doen en altijd gaan voor het beste idee of oplossing, voor onze klanten en onze collega’s.

Onze 7 Zekerheden

Bij Jumbo willen we dat onze klanten met plezier hun boodschappen bij ons doen. Dat het van een dagelijkse verplichting een beetje een feestje wordt. Wat belangrijk is voor de klant, is belangrijk voor ons. We maken daarom een aantal beloften waar de klant ons altijd aan mag houden.

Meer over onze 7 Zekerheden

Haal méér uit jezelf bij Jumbo

Bij Jumbo zit je zelf aan het stuur van je eigen ontwikkeling. Wij geloven dat iedereen een talent heeft, en dat ieders talent anders is. Ontwikkelen doe je bij Jumbo altijd en overal: on the job, in de samenwerking met collega’s en door opleidingen te volgen.

Onze eigen Jumbo Academy is er voor iedereen die elke dag wil groeien. Je kunt er trainingen en opleidingen volgen op alle niveaus. Onderdeel van jouw inwerktraject bij Jumbo is het doorlopen van de training ‘Hallo nieuwe collega!’ via Hello Talent! Inloggen kan nu al via www.jumbohellotalent.com.

Hoe log je in?

Je ontvangt een e-mail om je Okta account te activeren. Deze ontvang je een dag nadat je de arbeidsovereenkomst ontvangen hebt en is 30 dagen geldig. Klik op ‘Activeer jouw account’ en volg de stappen. Het wachtwoord dat je aanmaakt, heb je straks nodig bij het inloggen. Ga om in te loggen naar https://okta.jumbo.com/ Kies je platform: Moet je iets opzoeken in ons HR informatiesysteem Youforce? Of wil je werken aan jouw ontwikkeling op HelloTalent!? Klik simpelweg op het icoon.

Mocht het niet lukken om je account te activeren, neem dan contact op met de HR Service Desk via 088 – 2302428 of dien een ticket in via de groene button ‘HR Service Desk’ in Youforce. Zij helpen je graag om snel aan de slag te kunnen.

Ga naar Okta

Een leuke én een duurzame boodschap

Wij staan als supermarkt midden in de samenleving en voelen ons daar verantwoordelijk voor. We willen goed voor de wereld zorgen. Voor de klant wordt duurzaamheid ook steeds belangrijker. Daarom zijn we ook van een Duurzame Boodschap. We leggen zoveel mogelijk producten in onze winkels die met respect voor mens, dier en milieu zijn gemaakt. Gezond en lekker eten moet voor iedereen bereikbaar en betaalbaar zijn. Logisch, vinden wij. Te veel verpakkingsmateriaal en voedselverspilling gaan wij actief tegen. We werken aan nu voor later. Ook willen we bijdragen aan het prettiger maken van de buurten waarin we actief zijn.

Respect voor mens, dier en milieu
Gezonder eten en leven
Verminderen milieu-impact
Leuke werkgever
Ondernemen in de samenleving

Meer informatie

Jumbo & Duurzaamheid Jumbo rapportage Onze aandachtspunten

Belangrijke regelingen

Wat verwachten wij van jou en – nog belangrijker – wat kun jij van ons verwachten? Het is belangrijk dat jij de meest voorkomende procedures en regelingen kent, maar vooral dat jij weet waar je ze kunt vinden op het moment dat je ze nodig hebt.

Daarom vind je hier onze medewerkersregelingen. Hierin staan de spelregels van Jumbo: zo maken we werken prettig, veilig en leuk. Het tekenen van je arbeidsovereenkomst betekent dat je ook akkoord gaat met (de inhoud van) onze regelingen, dus het is belangrijk deze documenten zorgvuldig door te lezen. 

Zodra je een Youforce account hebt, kun je al deze documenten en andere relevante informatie daar terugvinden onder de tegel HR Service Desk - Regelingen.

Nederland

Arbeidsvoorwaarden - Download > Terms ans conditions of employement English - Download > Bedrijfsreglement - Download > Bedrijfsreglement Engels (Company regulations) - Download > Bedrijfsreglement Pools (Regulamin zakładowy ) - Download > Code Geel Gedragscode NL - Download > Code Geel Gedragscode UK (Code of Conduct) - Download > Welkom bij Jumbo! - Algemene bedrijfsinformatie - Download >

België

Hospitalisatiepolis - Download > Hospitalisatiepolis werking app - Download > Arbeidsreglement - Download > Huisregels - Download > Code Geel Gedragscode BE - Download >

Let op:

Het wachtwoord van de documenten is per 1 december 2020 gewijzigd. Wanneer je de documenten niet kunt openen met het wachtwoord uit de brief, neem dan contact op met de HR Servicedesk.