Boodschappen voor de zorg bestellen

Meer ruimte voor zorg

In de zorg is het hard werken. Bewoners rekenen op je en hebben jouw tijd en aandacht nodig. Heb je al eens gedacht aan zakelijk boodschappen bestellen voor de zorg? Jumbo bezorgt ze wanneer het jullie uitkomt. Dat is alvast één zorg minder. We hebben alles in huis: van verzorgingsproducten tot het avondeten. En natuurlijk tegen scherpe prijzen, zodat je af en toe iets overhoudt. Wij gunnen je meer ruimte en helpen je graag.

Maak een zakelijk account aan Kies je boodschappen >

Een speciaal verzoek?

Beschik je over meerdere vestigingen en ben je benieuwd wat Jumbo voor je kan betekenen? Stuur een mail, dan nemen wij contact met je op.

Neem contact op

Voor de zorg: boodschappen voor elk moment

Met keuze uit ruim 20.000 producten vind je alle 'zorg-boodschappen' die je nodig hebt. Wist je dat vuilniszakken het meest vergeten product zijn?

Alles voor het ontbijt

Begin de dag goed met een lekker ontbijt terwijl jullie de dag rustig doornemen. Doen jullie dat met brood, yoghurt of een smoothie?

Bekijk het assortiment >

Alles voor de lunch

Iets lekkers voor de lunch? Dat vind je zeker bij Jumbo. Van broodjes tot beleg en natuurlijk iets te drinken. Voor ieder wat wils.

Bekijk het assortiment >

Lekker voor tussendoor

Trek in een snelle snack? Voor de zorg kun je ook boodschappen bij Jumbo bestellen voor de lekkerste tussendoortjes.

Bekijk het assortiment >

Alles voor de warme maaltijd

Bij Jumbo vind je alle ingrediënten voor de warme maaltijd én een berg inspiratie. Wat eten jullie vanavond? 

Bekijk het assortiment >

Verzorging & schoonmaak

Van schoonmaakmiddelen tot verzorgingsproducten: ook hiervoor hebben we alles wat je nodig hebt.

Bekijk het assortiment >

Momenten om te vieren

Iets te vieren? Hieperdepie hoera! Dan is het tijd voor taart. En feesthoedjes en ballonnen. Jumbo heeft het allemaal in huis.

Bekijk het assortiment >

Waarom Jumbo?

Speciaal voor de zorg geselecteerde boodschappen Handige grootverpakkingen Boodschappen bezorgd wanneer jij dat wilt Gemakkelijk achteraf betalen Aandacht voor duurzaamheid Ruime keuze voor een gezond voedingsbeleid
Start met bestellen

Ontdek onze handige lijstjes met ‘zorg-boodschappen'

Werk je in de zorg en wil je snel je boodschappen compleet hebben en makkelijk opnieuw kunnen bestellen? Maak je eigen lijstjes met je favoriete producten of maak gebruik van één van onze lijstjes.

Meer handige lijstjes

Gratis magazine!

Meer weten wat Jumbo voor jou kan betekenen? Lees dan ons digitale magazine met handige bestel- en bewaartips. Leuke verhalen van collega's uit het vak en vooral veel inspiratie.

Lees meer

Ervaringen van zakelijke klanten

Benieuwd wat het inhoudt om zakelijke klant van Jumbo te zijn? Lees de ervaringen van degenen die je al voorgingen en ontdek alle voordelen.

Ontdek de klantervaringen

Service Jumbo Zakelijk

Zakelijk boodschappen bestellen Klantervaringen Jumbo service Betalen Bezorgen Veelgestelde vragen Zo werkt het 7 Zekerheden

Voor elk type bedrijf

Boodschappen voor bedrijven Boodschappen voor de zorg Boodschappen voor de kinderopvang Boodschappen voor sportkantines

Zakelijk assortiment

Alles voor de bedrijfsborrel Bier inkopen Frisdrank bestellen Fruit op het werk Grootverpakkingen Kerstpakketten Koekjes bestellen Portieverpakking Koffie op kantoor

Nóg meer assortiment

Grootverpakking snoep Lunch op kantoor bestellen Soep bestellen Thee bestellen Wijn bestellen WC papier bestellen Zakelijk assortiment Zakelijk koffie bestellen