Alles voor een heerlijk Sint avondje

Alles voor een heerlijk Sint avondje

Hoort wie klopt daar kinderen? Yes, het is tijd voor Sinterklaas! Als het heerlijk avondje is gekomen, draait het natuurlijk niet alleen om de cadeautjes. Ook spelen al die lekkernijen een grote rol. Bij Jumbo hebben we alles in huis voor een heerlijk Sint avondje. Van kruidnoten en chocoladeletters tot hartige hapjes. En ook een warme choco mag natuurlijk niet ontbreken. Dat wordt smullen op 5 december.

Strooien maar: kruidnoten

Kruidnoten met chocolade, ouderwetse pepernoten, karamelzeezout kruidnoten… of zelfs kruidnoten met truffel. Voor ieder wat wils. Kruidnoten of pepernoten zijn onmisbaar tijdens het Sint avondje. En de kruidnoten lenen zich er ook uitstekend voor om mee te strooien. Weet jij het verschil tussen kruidnoten en pepernoten? Ze zijn in ieder geval allebei lekker!

Bekijk het assortiment

Van A tot Z: chocoladeletters

De lekkernij die onlosmakelijk verbonden is met het heerlijk avondje: de chocoladeletter. Bij Jumbo hebben we van A tot Z in het assortiment: van melkchocolade tot puur of met nootjes. We hebben ook mooie sierletters van chocolade. Pak voor iedereen een chocoladeletter in en je hebt er weer een leuk én lekker cadeautje op 5 december.

Bekijk het assortiment

Gevulde speculaas

Wat is dit toch enorm genieten: gevulde speculaas! Het ruikt al zo lekker en alleen de geur al brengt je in een Sinterklaas stemming. Ontdek onze heerlijke gevulde speculaas met roomboter en banketspijs. Snij de gevulde speculaas in stukjes en smullen maar. Past perfect bij een kopje koffie, thee of warme chocolademelk.

Bekijk dit recept

Marsepein fruit

Voor de liefhebber hebben we ook marsepein in huis. Van marsepein kun je de mooiste dingen maken. Zo lijkt onze marsepein sprekend op een schaaltje fruit. De heerlijke smaak van amandel komt goed tot zijn recht in deze marsepein die natuurlijk bij een avondje Sinterklaas hoort.

Bekijk het product

Amandelletter

Zo’n amandelstaaf hoort natuurlijk bij Sinterklaas. Maar ken je deze al? Onze Jumbo amandelletter met roomboter. Helemaal in thema in de letter S van Sinterklaas en superlekker. Als je de amandelstaaf even warm maakt, is hij echt onweerstaanbaar.

Bekijk het product

Warme chocolademelk met slagroom

Mmm… natuurlijk hoort er ook iets te drinken bij. Wat dacht je van een warme chocolademelk met slagroom? Als het weer wat kouder is, dan is dit een echte traktatie die past bij Sinterklaas. We hebben verschillende soorten chocolademelk en slagroom in huis. Je kunt de slagroom zelf kloppen of je kiest voor een spuitbus. Hoe dan ook: een feestje!

Bekijk het product

Hartige hapjes & tapas

Voor de zoetekauw is Sinterklaas het mooiste feest van het jaar. Maar hou je meer van hartige hapjes? Geen probleem! Ontdek onze tapas. Voor 3 bakjes van onze Kies & Mix tapas naar keuze betaal je maar 6 euro. Zo kun je variëren met blokjes kaas, olijven, kiprolletjes, gevulde eieren, hammetjes en nog veel meer.

Bekijk onze tapas

Nog meer voor het heerlijk Sint avondje

Nog meer lekkers voor het heerlijk Sint avondje

Bekijk het complete assortiment

Nog meer tips & recepten voor 5 december

Food

Ga je zelf de keuken in voor pakjesavond? Ontdek dan onze zoete en hartige sinterklaasrecepten. Zo wordt het zeker een heerlijk avondje. 

Food

Bij Jumbo hebben we alles in huis voor een heerlijk Sint avondje. Van kruidnoten en chocoladeletters tot hartige hapjes.

Food

Heb je beloofd dat de kids hun schoen mogen zetten en heb je nog geen cadeautje? Oeps! Maak je maar geen zorgen.

Food

Dit najaar kun je met kruidnoten op je borrelplank genieten van de wedstrijden. Met deze  Sinterklaas borrelrecepten zit je altijd goed.