5 x IJskoffie recepten

Er gaat niets boven een weldadige ijskoffie. Smaakt uitstekend op het terras of op het strand, maar ook thuis kun je zo’n fantastische ijskoffie maken. Ontdek deze recepten en combineer koffie met ijs. Ga jij ook voor een ijskoud bakkie? Dat wordt smullen!

1. Frappuccino met witte chocolade

7 ingrediënten  10 min 

Stel je eens voor: espresso, witte chocolade, frambozen en vanille-ijs. Deze combinatie van ingrediënten maken samen een heerlijke frappuccino. Mmm… dat wordt smullen. En het is met dit handige recept een fluitje van een cent om dit feestelijke drankje te maken.

Bekijk het recept

2. Tiramisu ijskoffie

9 ingrediënten  15 min 

Deze ijskoffie met tiramisu-ijs is een meer dan compleet dessert: met sinaasappel, ijs, koffie en een grote dot slagroom. De tiramisu ijskoffie ziet er dan ook ontzettend feestelijk uit. Smaakt heerlijk op een warme dag.

Bekijk het recept

3. Frappuccino

6 ingrediënten  10 min 

Quukske erbij en smullen maar! Deze frappucino maak je eenvoudig zelf en is een echte traktatie. Met de handige kant-en-klare ijskoffie macchiato caramel weet je zeker dat deze ijskoffie altijd goed smaakt. Wanneer ga jij jezelf trakteren op dit lekkere drankje?

Bekijk het recept

4. Karamel ijskoffie

4 ingrediënten  10 min 

IJskoud ‘t lekkerst: deze karamel ijskoffie. Je hebt maar 4 ingrediënten nodig en een sterke hand om het ijs te crushen. Maar een blender of keukmachine kan je ook een handje helpen. Geniet van deze zoete traktatie.

Bekijk het recept

5. Dalgona

4 ingrediënten  5 min 

Ken je deze al? Een dalgona is een romige ijskoffie uit Noord-Korea. Vol van smaak, makkelijk te maken en ontzettend lekker. Maak dus vooral eens een dalgona als ijskoffie. Heerlijk in de middag of na een avondje bbq’en.

Bekijk het recept

Meer feestelijke drankjes

Bekijk alle recepten

Extra makkelijk: bestel je ijskoffie bij Jumbo

Meer inspiratie & tips

Vitamine D is goed voor je botten en gebit. Je haalt dit uit de zon, maar ook uit vette vis. Ontdek de lekkerste recepten met vitamine D.

Van een klassieke guacamole tot een frisse aardbeiensalsa: geniet van onze favoriete diprecepten.

Knutselen met eten is niet alleen gezellig, maar ook nog eens lekker. We hebben de leukste ideeën voor je verzameld.

Geniet van deze snacks met een gezonde twist. Dit zijn guilty pleasures eten zonder schuldgevoel. Van chips tot muffin en van pannenkoek tot pizza.