7x snelle recepten

8 september 2020 | Auteur: Jumbo

In maximaal 20 minuutjes tover je deze lekkere en snelle maaltijden op tafel. Dus ook al heb je geen uren tijd over op een dag, zo kun je toch nog zelf een gezonde maaltijd koken.

1. Snelle noedelsoep

7 ingrediënten  20 min 

De naam zegt al genoeg: een snelle noedelsoep. Dankzij het zakje wokgroente kun je deze noedelsoep met ei en kip in 20 minuutjes maken.

Bekijk het recept

2. Traybake met krieltjes, ovengroente en garnalen

6 ingrediënten  25 min 

Alles op 1 plaat bakken en ook nog eens in 20 minuten klaar. Dat is een win-win situatie. Want het scheelt ook weer afwas-tijd. Ontdek dit lekkere recept.

Bekijk het recept

3. Rijst met kip en groenten uit de oven

6 ingrediënten  55 min 

Eerlijk is eerlijk: je hebt iets meer tijd nodig omdat het gerecht even in de oven mag. Maar de voorbereiding is een fluitje van een cent. Dus alsnog een snel recept.

Bekijk het recept

4. Courgetti bolognese

9 ingrediënten  20 min 

Dit snelle recept is het perfecte gerecht als je minder koolhydraten wil eten. We vervangen de pasta namelijk door courgetti. Met zo’n lekkere saus, proef je nauwelijks verschil.

Bekijk het recept

5. Falafelbowl met houmous

8 ingrediënten  20 min 

Ideaal zo’n bowl. Een heerlijk bord vol met lekkers. De vega falafel serveren we met quinoa en verschillende soorten groente. Heerlijk met houmous erbij.

Bekijk het recept

6. Gnocchi met salieboter

9 ingrediënten  20 min 

Heb je al ooit gnocchi gemaakt? Ook als je niet zoveel tijd hebt, kun je deze Italiaanse lekkernij eens proberen. En de salieboter erbij? Mmm… dat wordt smullen.

Bekijk het recept

7. Kruidige gehakttaco’s

9 ingrediënten  20 min 

De meeste Mexicaanse gerechten tover je zo op tafel. Zo ook deze kruidige gehakttaco’s. Ontdek in dit recept hoe je het in maar 20 minuten op tafel zet.

Bekijk het recept

Meer snelle recepten

Bekijk meer snelle hoofdgerechten

Meer inspiratie & tips

Een goede weerstand is nu misschien nog wel belangrijker dan ooit. Daarom is het slim om elke dag aan voldoende vitamine C binnen te krijgen.

Alsof pannenkoeken op zich al geen feestje zijn, maken we het gewoon nog bonter: bekijk  hoe je een pannenkoektaart maakt.

Diploma op zak? Dat mag gevierd worden! Met dit geslaagde menu voor geniet je de hele dag van feestelijke gerechten, drankjes en tussendoortjes.

Hoe krijg je  iedere dag de aanbevolen hoeveelheid vitaminen binnen? Het antwoord op deze vraag, zijn deze recepten.