Verjaardag vieren met Jumbo

Alles voor een prinsessenfeest

Natuurlijk wil jouw dochter als een prinsesje behandeld worden. En op haar feestje, mag dat ook zeker. Kroontje op. Jurkje aan. En stralen maar. Dat begint al bij de uitnodiging. 

We helpen je graag om er een onvergetelijk feestje van te maken. Versier het huis met mooie prinsessen-slingers, ballonnen en bloemetjes. En de tevreden gezichtjes, worden de kroon op je werk.

Snel naar

Recepten voor echte prinsessen Activiteiten voor tijdens je prinsessenfeest Leuke recepten voor de traktatie

Prachtige recepten voor echte prinsessen

Met deze boodschappen maak je de prinses blij

Bekijk meer decoraties

Vorstelijke activiteiten voor je prinsessenfeestje

Prinsessen high tea

Tea-time, ladies. Roze cakejes, kleine kopjes thee en mini-sandwiches met gerookte zalm. Een high tea is de perfecte activiteit voor de prinsesjes. Versier de tafel met bloemetjes en beleg een etagère vol met lekkers. 

Sing-a-long met Elsa, Ariël en Vaiana

De dresscode voor het feestje is natuurlijk: Disney-prinses. Laat de meisjes de bekende liedjes zingen van die knappe prinsessen en sierlijke dansjes maken. ‘Laat het los, laat het gaan…’ (tip: maak er een filmpje van).

Cupcakes versieren

Daar kan vast nog wel een aardbei of snoepje op. Maak samen cupcakes en laat de prinsessen deze zelf versieren. Bij Jumbo vind je alles voor de lekkerste cupcakes, fondant en roze en zoete versiersels. 

Zelf traktaties maken voor de prinsesjes

Ontdek meer traktaties

Inspiratie voor een leuk themafeest

Prinsessenfeest

We helpen je graag om er een fantastisch prinsessenfeestje van te maken. Versier het huis met mooie prinsessen-slingers, ballonnen en bloemetjes. En de tevreden gezichtjes, worden de kroon op je werk.

Inspiratie voor een prinsessenfeest >
Eerste verjaardag

Wat een mijlpaal: je kleintje wordt 1 jaar! Bekijk allerlei leuke hapjes, drankjes & decoratie om de állereerste verjaardag extra speciaal te maken. Ook hebben we een aantal originele ideeën voor de allerkleinsten. 

Inspiratie voor een eerste verjaardag >
Sportief kinderfeest

Is jouw kind ook dol op rondrennen, bewegen en sportieve spelletjes? Organiseer dan een sportief kinderfeestje. Wij helpen je mee om een feestje te organiseren waar alle kindjes blij van worden.

Inspiratie voor een sportief kinderfeest >
Studentenfeest

Bij Jumbo snappen we dat het studentenleven al duur genoeg is. Daarom kun je bij ons altijd voordeel pakken met onze Altijd Lage Prijs-producten. Dat zijn producten die altijd laag geprijsd zijn. Bekijk alle ideeën voor je feestje.

Inspiratie voor een studentenfeest >

Meer inspiratie voor je feestje?

Verjaardag Verjaardagstaart bestellen Feestje Gebak Taartrecepten Traktaties
Bier Wijn Alcoholvrije wijn Sterke drank Cocktails Mocktails
Eerste verjaardag Princessenfeest Sportief kinderfeest Studentenfeest

22 november 2022 | Auteur: Jumbo
Deze pagina is voor het laatst aangepast op 17 februari 2023