Loading...
Kerst Voorgerecht Hoofdgerecht Dessert Borrel Gourmet

Feestelijke kerstrecepten

Stel zelf een fantastisch kerstdiner samen met onze kerstrecepten. Jij bepaalt of je uren in de keuken staat of gaat voor een makkelijk kerstmenu om van te smullen. Navigeer hieronder snel naar de gang naar keuze en kies de gewenste recepten voor het kerstdiner.

Voorgerechten Hoofdgerechten Desserts Kerstrecepten Vega kerstdiner
Tip!

Combineer slim! Kies een simpel voorgerecht en een tijdrovender hoofdgerecht of vice versa.

Inspiratie voor de kerstvakantie

Wil jij dat jouw kinderen zich goed vermaken tijdens de feestdagen? Ontdek dat dan deze leuke kersttips. Zo kunnen ze lekker knutselen of een spelletje doen tijdens het kerstdiner.

Kerstkoekjes maken is een leuke en vooral lekkere activiteit voor de kerstvakantie.

Op zoek naar leuke activiteiten voor je kinderen? Ontdek onze bakrecepten, originele knutseltips, buitenspelletjes of download onze gratis kleurplaten en spelletjes.

Kerstinspiratie voor iedere moment

Voorgerecht Hoofdgerecht Dessert Borrel Gourmet Ontbijt Brunch

Recepten voor Kerst

Wil je graag iets bijzonders op tafel zetten tijdens het kerstdiner? Jumbo helpt je aan heerlijke en mooie voorgerechten, hoofdgerechten en desserts. Maar we hebben ook verrukkelijke recepten voor een feestelijk kerstontbijt voor je verzameld. Hieronder vind je alvast een kleine greep uit onze kerstrecepten. Klik door voor meer inspiratie voor een mooie Kerst.

Meer kerstvoorgerechten Meer hoofdgerecht Kerst Meer feestelijke desserts Meer kerstontbijt

Een mooie Kerst voor iedereen

Iedereen verdient een mooie Kerst. Daarom helpen we je graag om er heerlijke en zorgeloze feestdagen van te maken. Ontdek ons uitgebreide kerstassortiment en laat je helpen door onze handige lijstjes. Bij Jumbo vind je voor ieder wat wils: ga je voor een luxe Zeeuwse oester of juist voor een traditioneel pasteitje? Wij hebben alle ingrediënten in huis voor een mooie Kerst. En dat voor de laagste prijs. Of je nu gaat voor een kerstrecept met vlees, vis of juist vegetarisch. Met onze lekkere recepten voor voorgerechten, hoofdgerechten, bijgerechten en desserts stel je zo je kerstmenu samen. 

Of je nu gaat voor een uitgebreid kerstontbijt, een kerstbrunch, feestelijke lunch, gezellige kerstborrel, gourmet of heerlijk kerstdiner? Wat je ook gaat doen met de feestdagen: Jumbo staat voor je klaar om er een mooie Kerst voor iedereen van te maken. Ontdek het bijzondere assortiment in onze feestelijke kerstfolder.

Ben je een bezoeker uit België? Bezoek dan deze pagina op de Belgische Jumbo website.