Loading...
Geweldige kerst
Voorgerecht Hoofdgerecht Dessert Borrel Gourmet

Steel de show met deze heerlijke kerstgerechten

Tijdens kerst pak je natuurlijk extra uit met gerechtjes om van te smullen. Of je nu gaat voor een klassieke gevulde kalkoen of culinaire verrassing, wij helpen je met de lekkerste gerechten voor kerst.
Laat je helpen door ons speciale kerstassortiment wat makkelijk te bereiden is of ga zelf lekker de keuken in. Met ons uitgebreide kerstassortiment en onze inspirerende recepten wordt het een geweldige kerst.

Voorgerechten Hoofdgerechten Desserts

Top 5 kerstgerechten

Bekijk alle kerstgerechten

Geniet van ieder moment

Voorgerecht Hoofdgerecht Dessert Borrel Gourmet
Kerst bij Jumbo

Denk je aan kerst, dan denk je aan gezelligheid, samen zijn met je dierbaren, die sfeervolle muziek, maar vooral aan heerlijk eten. Ieder jaar kom je voor de uitdaging te staan om je familie en vrienden te verrassen met een spectaculair en gevarieerd kerstdiner. Geen nood! Wij gaan je daarbij helpen. We hebben heerlijke suggesties voor smakelijke recepten voor je: vlees, vis of vegetarisch. Met onze lekkere recepten voor voorgerechten, hoofdgerechten, bijgerechten en desserts stel je zo je kerstmenu samen. En vergeet je de bijpassende wijnen niet? Proef vooral vooraf al wijnen voor je kerstdiner. Ben je niet tevreden? Neem dan gerust je aangebroken fles mee naar de winkel. Je krijgt dan naar keuze het aankoopbedrag terug of een andere wijn van dezelfde waarde.

Natuurlijk kun je uitstekend kerst vieren met een uitgebreid kerstontbijt, een luxe kerstbrunch, lunch of gezellige kerstborrel. Zeker als je kleine kinderen hebt, is het fijner om niet tot in de late uurtjes aan tafel te zitten. Het gaat er uiteindelijk om dat je samen bent, met je familie of vrienden. Bij Jumbo vind je alles voor jouw kerst. Wat je ook gaat doen, wij hebben een uitgebreid kerstassortiment voor iedereen. Bekijk het bijzondere assortiment in onze kerstfolder.

Zoek je nog een leuk kerstgeschenk? Bestel dan online een van de verrassende Jumbo kerstpakketten.