Loading...
Voorgerecht Hoofdgerecht Dessert Borrel Gourmet

Met deze heerlijke kerstgerechten steel jij de show

Tijdens kerst pak je natuurlijk extra uit met gerechtjes om van te smullen. Of je nu gaat voor een klassieke gevulde kalkoen of culinaire verrassing, wij helpen je met de lekkerste gerechten voor kerst. Laat je helpen door ons speciale kerstassortiment wat makkelijk te bereiden is of ga zelf lekker de keuken in. Van recepten voor het uitgebreide kerstontbijt tot aan een weldadig dessert, waar je gek genoeg altijd nog ruimte voor hebt. Met ons uitgebreide kerstassortiment en onze inspirerende recepten wordt het een geweldige kerst.

Voorgerechten Hoofdgerechten Desserts

Top 5 kerstgerechten

Bekijk alle kerstgerechten

Boodschappen speciaal voor kerst

Geniet van elk moment

Kerstbrunch 

Als je een luxe ontbijt en een uitgebreide lunch combineert, krijg je de ultieme brunch. Een kerstbrunch is de perfecte manier om kerst te vieren met je familie. Lekker lang samen genieten van een tafel vol lekkers.

Laat je inspireren voor een kerstbrunch >

Kerst op school 

Vieren jouw kinderen Kerstmis op school? Gezellig met de hele klas aan het kerstontbijt of kerstdiner. Wij helpen je een handje met lekkere en makkelijke recepten voor een hele groep kindjes. Onze recepten zien er ook nog feestelijk uit.

Laat je inspireren >

Lekkers bij de koffie

Kopje koffie in de middag of na een uitgebreid 4-gangen diner? Hoe dan ook mag er tijdens de feestdagen flink uitgepakt worden met iets lekkers bij de koffie. Van zelfgemaakte taartjes, kerstkransjes tot die verrukkelijke chocolade van La Place.

Bekijk alle feestelijke lekkernijen >

Online bestellen rondom de feestdagen

Wil jij de kerstdrukte in de winkels voorkomen en niet sjouwen met alle kerstboodschappen? Dan doen wij dat graag voor jou! Bestel je boodschappen online en laat ze thuisbezorgen of haal ze op bij een Pick Up Point bij jou in de buurt. Doe al je kerstboodschappen ontspannen vanaf de bank.

Reserveer een tijdslot

Alles voor een prachtige kersttafel

Met een gezellige kerstboom in huis krijg je de hele dag al dat knusse kerstgevoel. Maar als het echt zo ver is, mag je alles uit de kast halen: kaarsjes, een sfeervol versierde tafel, kerstlichtjes en nog veel meer. Met onze decoratietips maak jij een prachtige kersttafel en versier je het hele huis in kerstsfeer.

Laat je inspireren

Geniet van ieder moment

Voorgerecht Hoofdgerecht Dessert Borrel Gourmet
Kerst bij Jumbo

Denk je aan kerst, dan denk je aan gezelligheid, samen zijn met je dierbaren, die sfeervolle muziek, maar vooral aan heerlijk eten. Ieder jaar kom je voor de uitdaging te staan om je familie en vrienden te verrassen met een spectaculair en gevarieerd kerstdiner. Geen nood! Wij gaan je daarbij helpen. We hebben heerlijke suggesties voor smakelijke recepten voor je: vlees, vis of vegetarisch. Met onze lekkere recepten voor voorgerechten, hoofdgerechten, bijgerechten en desserts stel je zo je kerstmenu samen. En vergeet je de bijpassende wijnen niet? Proef vooral vooraf al wijnen voor je kerstdiner. Ben je niet tevreden? Neem dan gerust je aangebroken fles mee naar de winkel. Je krijgt dan naar keuze het aankoopbedrag terug of een andere wijn van dezelfde waarde.

Natuurlijk kun je uitstekend kerst vieren met een uitgebreid kerstontbijt, een luxe kerstbrunch, lunch of gezellige kerstborrel. Zeker als je kleine kinderen hebt, is het fijner om niet tot in de late uurtjes aan tafel te zitten. Het gaat er uiteindelijk om dat je samen bent, met je familie of vrienden. Bij Jumbo vind je alles voor jouw kerst. Wat je ook gaat doen, wij hebben een uitgebreid kerstassortiment voor iedereen. Bekijk het bijzondere assortiment in onze kerstfolder.