Loading...

Paasbrunch Paasontbijt Paasdiner Gourmet

Pasen 2021: inspiratie en tips!

Wat eten we met Pasen? Ontdek ons uitgebreide, lekkere en voordelige paasassortiment en stel je menu zelf samen. Om het je extra makkelijk te maken, vind je al onze boodschappen voor Pasen 2021 in handige lijstjes. 

Bekijk alle lijstjes Ontdek het assortiment >

Wat eten we met Pasen?

Ga jij zelf een fantastische paastaart maken, een verrassend brunchrecept met ei of een knapperige quiche met asperges? Ontdek al onze heerlijke recepten voor Pasen en duik lekker de keuken.

Paasontbijt Paasbrunch Paasdiner Paasgourmet Alle paasrecepten

Download gratis Paaseitjes Memory

Een leuke activiteit voor het hele gezin tijdens Pasen: memory van de verschillende smaken paaseitjes van Jumbo. Wie kan de meeste setjes compleet maken? Print de Memory 2 x en spelen maar. Wees gewaarschuwd: het kan zijn dat je zin krijgt in een lekker chocoladepaaseitje.

Download Paaseitjes Memory

Meer inspiratie voor Pasen 2021?

Paaseitjes Ei hoort erbij Paasontbijt Paasbrunch Paasdiner Gourmet

Alles voor een lekker en voordelig Pasen

Als de krokussen bloeien en de lammetjes in het veld rondspringen, is het tijd voor Pasen. Pasen is een heerlijk feest om samen te vieren met je gezin. Samen tafelen, paaseieren zoeken en genieten van het mooie weer. En wat eten we met Pasen? Jumbo helpt je aan inspiratie. Of je nu voor een uitgebreid paasontbijt, een gezellige paasbrunch of een culinair paasdiner gaat,  bijJumbo vind je een uitgebreid passassortiment en de lekkerste paasrecepten. 

Pasen 2021 valt op zondag 4 en maandag 5 april. Als we geluk hebben, kunnen we dan zelfs de bbq aansteken. En anders is gourmetten ook altijd een leuk idee. Wat je ook gaat doen tijdens de paasdagen, bij Jumbo hoef je niet te kiezen. Je vindt er alles voor een lekker én voordelig Pasen! Met de handige paaslijstjes vind je extra snel alles wat je nodig hebt voor Pasen 2021.

Benieuwd naar het paasassortiment en nieuwste recepten? Blader door de paasfolder en het Hallo Jumbo Magazine. Let op: het kan zijn dat niet alle paasproducten op voorraad zijn. Onze excuses voor eventueel ongemak. We doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat je zo min mogelijk misgrijpt.