Loading...

Paasbrunch Paasontbijt Paasdiner Gourmet

Alles om Pasen te vieren

Ontdek ons uitgebreide, lekkere en voordelige paasassortiment. Om het je extra makkelijk te maken, vind je al onze boodschappen voor Pasen in handige lijstjes. 

Bekijk alle lijstjes Ontdek het assortiment >

De lekkerste recepten voor Pasen

Ga jij zelf een fantastische paastaart maken, een verrassend brunchrecept met ei of een knapperige quiche met asperges? Ontdek al onze heerlijke paasrecepten en duik lekker de keuken in tijdens Pasen.

Paasontbijt Paasbrunch Paasdiner Paasgourmet Alle paasrecepten

Download gratis Paaseitjes Memory

Een leuke activiteit voor het hele gezin: memory van de verschillende smaken paaseitjes van Jumbo. Wie kan de meeste setjes compleet maken? Print de Memory 2 x en spelen maar. Wees gewaarschuwd: het kan zijn dat je zin krijgt in een lekker chocoladepaaseitje.

Download Paaseitjes Memory

Meer paasinspiratie?

Paaseitjes Ei hoort erbij Paasontbijt Paasbrunch Paasdiner Gourmet

Alles voor een lekker en voordelig Pasen

Als de krokussen bloeien en de lammetjes in het veld rondspringen, is het tijd voor Pasen. Pasen is een heerlijk feest om samen te vieren met je gezin. Samen tafelen, paaseieren zoeken en genieten van het mooie weer. Ga je voor een uitgebreid paasontbijt, een gezellige paasbrunch, voor een culinair paasdiner of ga je  lekker gourmetten? Jumbo helpt je met een uitgebreid paasassortiment en heerlijke paasrecepten. Pasen valt dit jaar op zondag 12 en maandag 13 april. Als we geluk hebben, kunnen we dan zelfs de bbq aansteken. Wat je ook gaat doen tijdens de paasdagen, bij Jumbo hoef je niet te kiezen. Je vindt er alles voor een lekker én voordelig Pasen!

Met de handige paaslijstjes vind je extra snel alles wat je nodig hebt voor Pasen. 

Benieuwd naar het paasassortiment en nieuwste recepten? Blader door de paasfolder en het Hallo Jumbo Magazine. Let op: het kan zijn dat niet alle paasproducten op voorraad zijn. Onze excuses voor eventueel ongemak. We doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat je zo min mogelijk misgrijpt.