Sportief je verjaardag vieren met Jumbo

Zo regel jij een sportief kinderfeestje

Is jouw kind ook dol op rondrennen, bewegen en sportieve spelletjes? Organiseer dan een sportief kinderfeestje. Zo kan iedereen lekker zijn energie kwijt. Wij helpen je mee om een feestje te organiseren waar alle kindjes blij van worden.

Wil jij dat iedereen fanatiek meedoet? Zet dan een leuke of lekkere prijs op het spel. Haal medailles bij Jumbo of zorg voor een schatkist met traktaties voor iedereen. Klaar voor de strijd? Go!

Snel naar

Recepten voor een sportief kinderfeestje Activiteiten voor tijdens en sportieve verjaardag Leuke recepten voor de traktatie

Lekkere recepten voor een sportief kinderfeestje

Met deze boodschappen is iedereen een winnaar

Bekijk meer decoraties

Activiteiten voor je sportieve kinderfeest

Straatvoetbaltoernooi

Organiseer een klein straatvoetbaltoernooi. Het enige wat je nodig hebt is een voetbal en twee goals. Ga naar een leuk en veilig pleintje en speel korte wedstrijdjes. Er is geen vaste keeper en geen vaste rollen. Freestyle voetballen. Dat wordt zéker scoren.

Apenkooien

Huur een gymzaal en zet een apenkooiparcours op. En ja, je mag er zelf gerust even doorheen zwieren. Ook is het een idee om in de gymzaal paaltjesvoetbal te spelen of tikkertje. Tip: neem een boxje mee, zodat je wat leuke muziek aan kunt zetten.

Zwemmen

Alle kindjes hun zwemdiploma? Dan kun je gerust een zwemfeestje organiseren. Laat de kinderen van de glijbaan gaan en lekker hun eigen gang gaan in het water. Neem zelf voldoende lekkers mee, want van al dat gespartel in het water krijgen ze honger.

Sportieve ouders maken zelf traktaties

Ontdek meer traktaties

Inspiratie voor een leuk themafeest

Prinsessenfeest

We helpen je graag om er een fantastisch prinsessenfeestje van te maken. Versier het huis met mooie prinsessen-slingers, ballonnen en bloemetjes. En de tevreden gezichtjes, worden de kroon op je werk.

Inspiratie voor een prinsessenfeest >
Eerste verjaardag

Wat een mijlpaal: je kleintje wordt 1 jaar! Bekijk allerlei leuke hapjes, drankjes & decoratie om de állereerste verjaardag extra speciaal te maken. Ook hebben we een aantal originele ideeën voor de allerkleinsten. 

Inspiratie voor een eerste verjaardag >
Sportief kinderfeest

Is jouw kind ook dol op rondrennen, bewegen en sportieve spelletjes? Organiseer dan een sportief kinderfeestje. Wij helpen je mee om een feestje te organiseren waar alle kindjes blij van worden.

Inspiratie voor een sportief kinderfeest >
Studentenfeest

Bij Jumbo snappen we dat het studentenleven al duur genoeg is. Daarom kun je bij ons altijd voordeel pakken met onze Altijd Lage Prijs-producten. Dat zijn producten die altijd laag geprijsd zijn. Bekijk alle ideeën voor je feestje.

Inspiratie voor een studentenfeest >

Meer inspiratie voor je feestje?

Verjaardag Verjaardagstaart bestellen Feestje Gebak Taartrecepten Traktaties
Bier Wijn Alcoholvrije wijn Sterke drank Cocktails Mocktails
Eerste verjaardag Princessenfeest Sportief kinderfeest Studentenfeest

22 november 2022 | Auteur: Jumbo
Deze pagina is voor het laatst aangepast op 17 februari 2023