Studentenfeest vieren met Jumbo

Zo regel jij een studentenfeest

Voor een geslaagd studentenfeest heb je eigenlijk niet heel veel nodig: iets te drinken, chips en snacks. Bij Jumbo snappen we dat het studentenleven al duur genoeg is, dus bij ons kun je altijd voordeel pakken met de laagsteprijs.

Een kratje bier krijg je niet echt makkelijk mee op de fiets of met het OV. Gouden tip: bestel je boodschappen online bij Jumbo en we brengen het gewoon bij jouw studentenhuis. Laat je op meer goede ideeën brengen voor topfeest. Lekker bezig zo.

Snel naar

Makkelijke recepten voor een feestje Activiteiten voor tijdens een studentenfeestje Maak zelf je cocktail met deze recepten

Makkelijke recepten voor een feestje

Het leven is een feest, maar hang wel zelf de slingers op

Bekijk meer decoraties

Leuke activiteiten voor op je feestje

Karaoke

Je hoeft er geen hele karaoke-set voor te hebben. Op YouTube zijn er meer dan genoeg meezingers te vinden. Zing samen alsof je leven er vanaf hangt met de meest uiteenlopende liedjes van toen, nu en alles wat er tussenin zit. 

Wie of wat ben ik?

Wat heb je nodig? Post-its en een pen. Iemand verzint voor iedereen een bekend persoon of voorwerp, schrijft dat op een post-it en plakt dat op een voorhoofd. Raad wie of wat je bent aan de hand van open vragen. 

Hitjes-quiz

Bombardeer de DJ van het gezelschap tot de hitjes-quiz-master. Deze muziekkenner zet iedere keer de eerste 10 seconde van een nummer aan. De rest van het gezelschap gaat raden. Diegene die de meeste hitjes raadt, wint.

Zelf cocktails mixen

Meer inspiratie voor je feestje?

Verjaardag Verjaardagstaart bestellen Feestje Gebak Taartrecepten Traktaties
Bier Wijn Alcoholvrije wijn Sterke drank Cocktails Mocktails
Eerste verjaardag Princessenfeest Sportief kinderfeest Studentenfeest

22 november 2022 | Auteur: Jumbo
Deze pagina is voor het laatst aangepast op 17 februari 2023