Rosbiefrolletjes met aardappelsalade

Rosbiefrolletjes met aardappelsalade

Jumbo

Op zoek naar een lekker recept? Maak Rosbiefrolletjes met aardappelsalade. We leggen stap voor stap uit hoe je dit gerecht bereidt.

25 min bereiden

Hoofdgerecht

4 personen

340 kcal/pp

(0)

Ingrediënten

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Rosbiefrolletjes met aardappelsalade op tafel.

  1. Maak de sperziebonen schoon en halveer ze. Kook de krieltjes in 10 min. gaar. Voeg na 4 min. de sperziebonen toe en kook 6 min. mee.
  2. Verwijder intussen de steelaanzet van de bosuitjes. Snijd ca. 4 cm van de onderkant van de bosuitjes af en snijd in de lengte in dunne reepjes. Snijd de rest van de bosui in dunne ringetjes en houd apart. Verdeel de reepjes bosui over de plakjes rosbief en rol op.
  3. Snijd de knoflook fijn. Smelt de boter op laag vuur en fruit de knoflook 1 min. Voeg de rosbiefrolletjes toe en bak rondom in 2-3 min. gaar. Blus de rosbiefrolletjes af met de sojasaus en lepel het bakvet over de rolletjes.
  4. Houd een handje ringetjes bosui apart. Giet intussen de krieltjes met de sperziebonen af en doe terug in de pan. Voeg de skyr met de ringetjes bosui toe en schep om.
  5. Verdeel de aardappelsalade over 4 borden. Leg op elk bord 3 rosbiefrolletjes en schenk er de jus met de knoflook over. Garneer met de rest van de bosui.
eet smakelijk