Toegankelijkheid links

Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2016/Thema's/La Place/Jumbo-La-Place-Koffie-Simple-content-page-header-zonder-copy.png

La Place koffiebonen verkrijgbaar bij Jumbo

Begint jouw dag ook met een kop koffie? Met de koffiebonen van La Place zet je thuis een heerlijk kopje koffie met de kwaliteit die je van La Place gewend bent. De koffiebonen zijn bij Jumbo verkrijgbaar in de smaken Originale, Espresso en Cappuccino (de Cappuccino variant is bij een groot deel van de Jumbowinkels verkrijgbaar). De koffiebonen kun je op Jumbo.com bestellen of bij jouw Jumbowinkel halen. Alle varianten zijn verkrijgbaar in een zak van 1 kg voor 9,95.

Bestel jouw favoriete La Place koffiebonen


Alles over de La Place koffiebonen

Arabica – mild gebrand, verfijnd en vol van smaak – 100% Arabica

Deze melange van 100% Arabica koffiebonen is samengesteld uit koffiebonen uit verschillende koffielanden. Al deze koffiebonen zijn van gecertificeerde plantages, zoals RFA, UTZ en Fair trade. De melange is mild gebrand. Dit geeft de koffie een elegant karakter met een verfijnde volle smaak. De Arabica koffiemelange is de perfecte basis voor een verrukkelijke koffiecrème.
Sterkte nummer: 2

Italian Espresso – donker gebrand, pittig en vol van smaak- 100% Arabica

Deze melange van 100% Arabica koffiebonen is samengesteld uit koffiebonen uit verschillende koffielanden. Al deze koffiebonen zijn van gecertificeerde plantages, zoals RFA, UTZ en Fair trade. Deze melange is medium tot donker gebrand. Dit geeft de koffie een pittig karakter met een zachte afdronk. Deze espressomelange is de perfecte basis voor een verrukkelijke espresso, ristretto en diverse soorten koffiedranken met melk, zoals cappuccino, café au lait of latte macchiato.
Sterkte nummer: 4


Italian Cappuccino – donker gebrand, krachtig en intens van smaak – arabica en pittige kameroen robusta

Deze typische Italiaanse melange is samengesteld uit de fijnste koffiebonen uit verschillende koffielanden. De bijzondere samenstelling deze mooie blend geeft de koffie een mediterraans karakter met een krachtige, intense smaak. Door de nootachtige afdronk is deze koffie de perfecte basis voor een verrukkelijke kop cappuccino, café au lait of latte macchiato. Of voor de echte liefhebber een krachtige Italiaanse Ristretto.
Sterkte nummer: 6*

Recepten met koffie