Laden...

Haal je La Place koffiebonen bij Jumbo

Heerlijke kopje koffie met de kwaliteit van La Place

Een kop koffie wordt extra bijzonder met de koffiebonen van La Place. Met deze koffiebonen zet je thuis een heerlijke koffie met de kwaliteit die je van La Place gewend bent. De koffiebonen zijn exclusief bij Jumbo verkrijgbaar in de smaken Espresso, Originale, Cappuccino, Ristretto, Dolce en Lungo. De koffiebonen kun je online bestellen of bij jouw Jumbowinkel halen.

Alles over de La Place koffiebonen


Arabica – mild gebrand, verfijnd en vol van smaak – 100% Arabica

Deze melange van 100% Arabica koffiebonen is samengesteld uit koffiebonen uit verschillende koffielanden. Al deze koffiebonen zijn van gecertificeerde plantages, zoals RFA, UTZ en Fair trade. De melange is mild gebrand. Dit geeft de koffie een elegant karakter met een verfijnde volle smaak. De Arabica koffiemelange is de perfecte basis voor een verrukkelijke koffiecrème.
Sterkte nummer: 2

Italian Espresso – donker gebrand, pittig en vol van smaak- 100% Arabica

Deze melange van 100% Arabica koffiebonen is samengesteld uit koffiebonen uit verschillende koffielanden. Al deze koffiebonen zijn van gecertificeerde plantages, zoals RFA, UTZ en Fair trade. Deze melange is medium tot donker gebrand. Dit geeft de koffie een pittig karakter met een zachte afdronk. Deze espressomelange is de perfecte basis voor een verrukkelijke espresso, ristretto en diverse soorten koffiedranken met melk, zoals cappuccino, café au lait of latte macchiato.
Sterkte nummer: 4


Italian Cappuccino – donker gebrand, krachtig en intens van smaak – arabica en pittige kameroen robusta

Deze typische Italiaanse melange is samengesteld uit de fijnste koffiebonen uit verschillende koffielanden. De bijzondere samenstelling deze mooie blend geeft de koffie een mediterraans karakter met een krachtige, intense smaak. Door de nootachtige afdronk is deze koffie de perfecte basis voor een verrukkelijke kop cappuccino, café au lait of latte macchiato. Of voor de echte liefhebber een krachtige Italiaanse Ristretto.
Sterkte nummer: 6*

Recepten met koffie