Sint last minute cadeaus

5x Last minute sintcadeautjes

Heb je beloofd dat de kids hun schoen mogen zetten en heb je nog geen cadeautje? Oeps! Maak je maar geen zorgen, bij Jumbo hebben we vijf lastminute sintcadeautjes die je gewoon in onze schappen vindt. Ideaal voor als je die beste man even vergeten was. Het zijn leuke presentjes voor vriendelijke prijsjes. Zo kom je alvast in Sinterklaas stemming.

4 in 1 puzzel

Perfect cadeau voor de fijne motoriek: een 4 in 1 puzzel. Deze puzzel bestaat uit 4 puzzels met zeedieren. Met het maken van de vier puzzels is jouw kind weer even zoet. Super leuk om te maken. De 4 in 1 puzzel kost 5,99.

4 in 1 puzzel

Bingo

Bingo! Een leuk spelletje voor jong en oud. Want wie houdt er nou niet van bingo? Er zitten bingo kaartjes bij en balletjes met de cijfers. Gezellig om te doen met het hele gezin. Bingo kost 4,99.

Bingo

Groeidier

Pure magie zo’n groeidier. Dit bijzondere beestje groeit in water. Het lijkt een kleine unicorn, maar na een badje in het water is het toch een veel groter dier dan je dacht. Een groeidier kost 2,99.

Groeidier
Bekijk het product

Auto speelset

Voor de liefhebbers van auto’s deze auto speelset. Vroem-vroem, tuut-tuur, aan de kant. Kinderen kunnen zich soms uren vermaken met een autootje. Ideaal cadeautje dus. De auto speelset kost 4,99.

Auto speelset

Stempels

Voor alle creatieve kindjes: een vrolijke stempelset. Met deze stempels kun je al je plakwerkjes en tekening versieren. Ook kun je zo zelf een leuke kaart maken. Leuk voor meisjes en jongens. Het doosje stempels kost 2,99.

Stempels
Bekijk het product

Nog meer lastminute sintcadeautjes

Ook iets voor papa en mama?

Natuurlijk mag je als papa of mama zijnde ook je schoen zetten. Ontdek onze leuke cadeautjes voor volwassenen.

Nog meer tips & recepten voor 5 december

Food

Ga je zelf de keuken in voor pakjesavond? Ontdek dan onze zoete en hartige sinterklaasrecepten. Zo wordt het zeker een heerlijk avondje. 

Food

Bij Jumbo hebben we alles in huis voor een heerlijk Sint avondje. Van kruidnoten en chocoladeletters tot hartige hapjes.

Food

Heb je beloofd dat de kids hun schoen mogen zetten en heb je nog geen cadeautje? Oeps! Maak je maar geen zorgen.

Food

Dit najaar kun je met kruidnoten op je borrelplank genieten van de wedstrijden. Met deze  Sinterklaas borrelrecepten zit je altijd goed.