Loading...
< Terug naar overzicht duurzaamheid

Minder verspillen,
lekker eten

Voedselverspilling: samen maken we het verschil

Wist je dat ongeveer een derde van ons voedsel in de prullenbak belandt? Van de boer tot bij de klant thuis. Eten waar niets mis mee is. Dat kan anders natuurlijk. We gaan al jaren de strijd aan met voedselverspilling door zelf minder voedsel weg te gooien én door onze klanten te inspireren om hetzelfde te doen. Ontdek hoe we samen het verschil kunnen maken.

Zo dragen we bij aan minder verspilling:

Aangesloten bij Stichting Samen tegen Voedselverspilling Optimaal besteladvies voor winkels voorkomt derving  Samenwerking met Voedselbanken in heel Nederland  Redden van overgebleven groenten; verwerken in nieuwe producten Versproducten met de houdbaarheidsdatum van vandaag te koop voor 50 cent, 1 euro, 2,50 euro en 4 euro, in ruim 600 winkels. Lekker tegen een lagere prijs! Inspiratie en informatie voor onze klanten om thuis eten goed te bewaren en te koken met restjes
Wat doen wij?

Als lid van de Stichting Samen Tegen Voedselverspilling hebben we onszelf als doel gesteld om in 2030 de helft minder voedsel te verspillen. Werk aan de winkel dus! 

Meer over wat wij doen >
Wat kan jij doen?

Draag jij een steentje bij om minder voedsel te verspillen? Het zit ’m in de kleine dingen. Met een paar aanpassingen kun je veel minder voedsel verspillen. Doe je mee?

Meer over wat jij kan doen >