Slijterij

Meer dan 250 soorten sterke drank

Let op: wijziging online slijterij

Vanwege het alcohol preventieakkoord mag er per 1 juli 2021 geen sterke drank meer worden verkocht op Jumbo.com. Hiervoor gaat hetzelfde beleid gelden als in de winkels. Jumbo winkels met een Borrelshop (pdf) mogen wél sterke drank blijven verkopen.

Onder sterk drank worden alle producten verstaan met méér dan 15% alcohol, met uitzondering van Port, Sherry en Vermouth. Denk hierbij dus aan dranken zoals Whisky, Gin, Rum, Vodka, Likeuren, Jenever, Beerenburg en Cognac. 

Uitgelicht

IJskoude warmhouders rum & whiskey

Bekijk alle recepten

Trend van dit jaar: Espresso Martini

Een klassieker onder de cocktails is bezig met een opmars: de espresso martini. Dit verfrissende drankje uit de jaren ‘80 combineert het beste van twee werelden. Anders dan de naam je doet denken, is deze cocktail geen mix van espresso en martini, maar van espresso, vodka en koffielikeur. 

Meer over Espresso Martini

Handige lijstjes

Ben je op zoek naar speciaalbier, de boodschappen voor een mannenavond of de nieuwste producten in het slijterij assortiment? We helpen je graag met onze handige lijstjes. 

Bekijk alle lijstjes >

BBQ'en met Jack & Scotch

BBQ'en in najaar of winter? Doen! Je krijgt het vanzelf warm met kipkluifjes met Jack Daniel's en een stoofgerecht met Schotse whiskey.

Hallo slijterij

Proost op de winter! Heb jij de nieuwe slijterij folder al gezien? Ontdek ook de lekkere recepten in dit gratis magazine. Dat wordt genieten met een heerlijk drankje.

Blader door het Slijterij magazine Lees de vorige uitgave

Recepten uit het magazine

Likeuren in taart & gebak

Bekijk alle recepten

Benieuwd of jouw jumbo een slijterij heeft?

Het kan voorkomen dat jouw dichtstbijzijnde Jumbo geen slijterij heeft. Hieronder vind je een overzicht van winkels met een slijterij. Daarnaast bestel je eenvoudig een fles online.

Bekijk de winkels met een slijterij