Loading...

Slijterij

Meer dan 250 soorten sterke drank

Bekijk het assortiment

Let op: wijziging online slijterij

Vanwege het alcohol preventieakkoord mag er per 1 juli 2021 geen sterke drank meer worden verkocht op Jumbo.com. Hiervoor gaat hetzelfde beleid gelden als in de winkels. Jumbo winkels met een Borrelshop (pdf) mogen wél sterke drank blijven verkopen.

Onder sterk drank worden alle producten verstaan met méér dan 15% alcohol, met uitzondering van Port, Sherry en Vermouth. Denk hierbij dus aan dranken zoals Whisky, Gin, Rum, Vodka, Likeuren, Jenever, Beerenburg en Cognac. 

Uitgelicht

Trend van dit jaar: Espresso Martini

Een klassieker onder de cocktails is bezig met een opmars: de espresso martini. Dit verfrissende drankje uit de jaren ‘80 combineert het beste van twee werelden. Anders dan de naam je doet denken, is deze cocktail geen mix van espresso en martini, maar van espresso, vodka en koffielikeur. 

Meer over Espresso Martini

Handige lijstjes

Ben je op zoek naar speciaalbier, de boodschappen voor een mannenavond of de nieuwste producten in het slijterij assortiment? We helpen je graag met onze handige lijstjes. 

Bekijk alle lijstjes >

Scotch Hot Chocolate maken in 4 stappen

Ken je de Scotch hot chocolate al? Dit verwarmende drankje is perfect voor de koude winterdagen en helemaal niet moeilijk om te maken! 

Dit heb je nodig:
  • 600 ml volle melk
  • 4 el cacao
  • 4 el suiker
  • 200 ml Talisker 10 years old whiskey
  • 12 marsmallows
Zo maak je het:
Verwarm de melk in een steelpan. Verdeel de cacao en suiker over 4 mokken of hoge glazen. Voeg in elke mok of elk glas 1 el whisky toe en roer met lepel tot een glad mengsel. Schenk er al roerend de rest van de whisky bij.  Voeg warme melk toe en roer goed door. Leg de marshmallows op de hot chocolate. Rooster de marshmallows met de brûléebrander en serveer
Bekijk de aanbieding

Hallo slijterij

Proost op de zomer! Heb jij de nieuwe slijterij folder al gezien? Ontdek ook de lekkere recepten in dit gratis magazine. Dat wordt genieten met een heerlijk drankje.

Bekijk het magazine

Recepten uit het magazine

Desserts met een likeur

Sterke drank is niet alleen lekker om op te drinken. Het kan ook heel goed als ingrediënt voor het eten worden gebruikt. Hieronder vind je voorbeelden van heerlijke recepten met vleugje alcohol erin verwerkt.

Onze favoriete cocktail recepten

Bekijk alle cocktail recepten

Populaire flessen sterke drank & likeuren

Hieronder vind je een populaire soorten drank en likeuren uit onze online slijterij. Staat jouw fles er niet tussen? Bekijk dan het hele assortiment.

Bekijk het assortiment sterke drank

Benieuwd of jouw jumbo een slijterij heeft?

Het kan voorkomen dat jouw dichtstbijzijnde Jumbo geen slijterij heeft. Hieronder vind je een overzicht van winkels met een slijterij. Daarnaast bestel je eenvoudig een fles online.

Bekijk de winkels met een slijterij