Loading...

Slijterij

Meer dan 250 soorten sterke drank

Bekijk het assortiment

Online slijterij met 250 soorten sterke drank

Bestel jouw favoriete drank of likeur bij Jumbo

In onze online slijterij haal je jouw favoriete sterke drank. Bestel een lekkere borrel online of haal een feestelijk likeurtje bij een Jumbo winkel met slijterij in de buurt. Met al die verschillende soorten drank kun je heerlijke cocktails maken. Maar een fles drank is ook een leuk cadeautje, gewoon lekker voor bij de koffie of als aperitief. Kies jij voor een whisky, wodka, rum, gin of likeur? Bestel of haal jouw favoriete drank in de online slijterij of bij een Jumbo winkel bij jou in de buurt. Proost!

Populaire flessen sterke drank & likeuren

Hieronder vind je een populaire soorten drank en likeuren uit onze online slijterij. Staat jouw fles er niet tussen? Bekijk dan het hele assortiment.

Bekijk het assortiment sterke drank

Recepten met sterke drank

Sterke drank is niet alleen lekker om op te drinken. Het kan ook heel goed als ingrediënt voor het eten worden gebruikt. Hieronder vind je voorbeelden van heerlijke recepten met vleugje alcohol erin verwerkt.

Onze favoriete cocktail recepten

Bekijk alle cocktail recepten

Benieuwd of jouw jumbo een slijterij heeft?

Het kan voorkomen dat jouw dichtstbijzijnde Jumbo geen slijterij heeft. Hieronder vind je een overzicht van winkels met een slijterij. Daarnaast bestel je eenvoudig een fles online.

Bekijk de winkels met een slijterij