Loading...

Jumbo Mobiel

Gegarandeerd het langst bellen voor een lage prijs

Direct starten

Voorwaarden geldigheid betaald beltegoed

Heb je even niet gebeld? Dit zijn de voorwaarden

Na het moment van opwaarderen is je beltegoed onbeperkt geldig, mits je eens in de 12 maanden opwaardeert. Als je 12 maanden lang niet opwaardeert, wordt je beltegoed bevroren voor een periode van 1 maand.

Beltegoed bevroren?

Wanneer je beltegoed bevroren is, kun je geen gebruik maken van diensten waarvoor een vergoeding verschuldigd is, zoals bellen, sms’en en mobiel internetten. Je kunt wel gebeld worden (binnen Nederland), sms-berichten ontvangen en bellen naar het gratis nummer 1244 om op te waarderen. Als je binnen 1 maand opwaardeert kun je weer gebruik maken van je oude beltegoed en van alle diensten. Ook wordt dan de geldigheid van je beltegoed verlengd met 12 maanden en het opwaardeerbedrag direct bijgeschreven.

Binnen 1 maand na bevriezen opwaarderen

Wanneer je niet opwaardeert binnen 1 maand, dan komt je beltegoed, SIM-kaart en mobiele nummer definitief te vervallen. De overeenkomst met Jumbo Mobiel wordt dan beëindigd. Je kunt je mobiele nummer niet meer meenemen naar een andere provider. Als je beltegoed dreigt te verlopen, krijg je altijd een sms’je ter herinnering van Jumbo Mobiel.

Klantenservice Jumbo Mobiel

Voor vragen bel je 1200 met je Jumbo Mobiel en volg je het keuzemenu. Je wordt dan herkend als Jumbo klant. Met elke andere telefoon bel je: 06-12001200 (10 cent per minuut).

Algemene voorwaarden >

Vervangende simkaart aanvragen >