Gourmet-geur uit huis halen

Gourmet-geur uit huis halen

Gourmetten zonder stank achteraf? Het kan! Met de tips van Jumbo heb je de gourmetlucht binnen no-time uit huis. Ontdek ze hier en voorkom dat de stank van gourmetten nog dagenlang blijft hangen.

Snel naar

Preventietips: gourmetten zonder stank, doe je zo Haal met deze producten de gourmetgeur uit huis De stank van gourmetten verdrijven

Preventietips: gourmetten zonder stank, doe je zo

Voorkomen is beter dan genezen. Daarom geven we je graag een aantal handige tips om de gourmetlucht uit huis te houden.

1. Haal de gordijnen weg

Verricht geen half werk en haal van tevoren de gordijnen van voor de ramen, zodat de gourmetlucht er ook niet in kan trekken. Dat scheelt je weer een uitgebreide wasbeurt achteraf.

2. Zet een raam open

Zorg voor voldoende ventilatie en zet ten minste één raam open, zodat de gourmetlucht direct uit je huis weg kan. Voelt het meteen wat minder warm boven die hete grillplaat.

3. Zet de afzuigkap aan

Hetzelfde geldt voor de afzuigkap: zet die aan, om ervoor te zorgen dat de gourmetgeur meteen wordt weggezogen. Dat doe je tenslotte ook wanneer je een biefstukje bakt in de pan.

4. Houd de deuren dicht

Houd de deuren van andere kamers goed dicht, zodat de gourmetlucht zich niet door het hele huis verspreidt. Wel zo prettig als de gourmetgeur niet tot in je slaapkamer te ruiken is.

5. Maak je gourmetstel schoon

Een goede manier om gourmetlucht uit huis te krijgen, is door de veroorzaker van de geur zo snel mogelijk te reinigen. Maak je gourmetstel daarom aan het einde van de avond nog schoon. Bekijk onze tips voor gourmet schoonmaken.

Tips

Staat de grote schoonmaak bij jou op de planning? Met de schoonmaaktips van Jumbo bereik je het meeste resultaat met de minste moeite.

Food

Gourmetten is nog steeds populair. Maar samen eten kan ook anders. Ontdek onze creatieve alteratieven voor gourmet. 

Food

Een lekkere maaltijd hoeft absoluut niet duur te zijn. Met deze voordelige recepten tover je voor een klein prijsje een heerlijke maaltijd op tafel.

Met deze handige lijstjes is het hele huis weer fris

Na een leuke gourmet-avond is niet alleen de geur niet meer fris. De keuken, eethoek en ramen kunnen ook wel een schoonmaakbeurt gebruiken. Daarvoor vind je alles in dit lijstje.

Haal met deze producten de gourmetgeur uit huis

Zet een schaaltje met azijn en een spons in de kamer, verwarm een pannetje met citroen of plaats kopjes met gemalen koffie in huis om de gourmetlucht te doen verdwijnen. Al deze producten absorberen nare luchtjes. Ook een goede tip: zeem je ramen met glassex. Juist op de ramen blijft vaak een vetlaag zitten.

De stank van gourmetten verdrijven met lekkere luchtjes

Lukt het met al deze handige trucjes toch niet helemaal om de gourmetlucht uit te verwijderen uit je huis? Probeer de geur dan een te verdrijven met deze heerlijke ruikende producten. Voor je het weet ruikt je huis weer lekker fris.

Meer gourmet inspiratie

Kun jij nog wel meer inspiratie gebruiken voor de gourmet? Met onze producten, tips en recepten maak je er een geslaagde gourmetavond van!

Alles voor gourmet Gourmet bijgerechten Gourmet boodschappen Gourmet groenten Gourmet salade Gourmet vegetarisch
Gourmet vis Gourmet vlees Gourmet tips Gourmet lucht uit huis Gourmetten met kerst Gourmetten met kinderen

24 november 2021 | Auteur: Jumbo
Deze pagina is voor het laatst aangepast op 8 maart 2022