Vier de liefde op Valentijn 2023

Hoe ga jij jouw geliefde verrassen voor Valentijn 2023? Op dinsdag 14 februari is het weer Valentijnsdag: de dag van de liefde. Hoe mooi om dan je partner, familie of goede vriend te laten weten dat je van ze houdt. Iedereen verdient een beetje warmte en liefde. Bij Jumbo vind je de lekkerste en leukste Valentijn-cadeaus. Ook hebben we volop Valentijn recepten, zo kun jij jouw geliefde in het zonnetje zetten met zelfgemaakte lekkernijen. Super romantisch: bak een heerlijke taart of proost samen met een zelfgemaakte cocktail. Dat wordt een mooi liefdesfeestje!

Snel naar

Romantische Valentijnsdag recepten Lieve Valentijn-cadeaus en lekkernijen Vier de liefde: Valentijnsdag bij Jumbo Samen knutselen met de kinderen voor Valentijnsdag Zeg het met bloemen

Romantische Valentijnsdag recepten

Je weet wat ze zeggen: de liefde van de man gaat door de maag. Maar die van de vrouw ook! Verwen jouw geliefde op Valentijnsdag met een uitgebreid ontbijt op bed, een romantisch diner of bak een taart. Als het maar met liefde gemaakt is.

Valentijn-recepten om te delen

Wat is er nou romantischer dan een diner bij kaarslicht? Je kunt kiezen voor een traditioneel driegangenmenu, maar het is ook leuk om allerlei kleine gerechtjes op tafel te zetten en te delen: hartstikke romantisch! Met deze Valentijn-recepten maak je er een liefdevolle avond van met jouw Valentijn.

Lieve Valentijn-cadeaus en lekkernijen

Inspiratie nodig voor de leukste Valentijn-cadeaus of lekkernijen? Bij Jumbo vind je gegarandeerd iets om je geliefde in het zonnetje te zetten voor Valentijn 2022.

Het lekkerste gebak en chocolade


Maak kans op één van de 15 gratis bruidstaarten

Jumbo verrast klanten met een feestelijke bruidstaart. Ga jij dit jaar tussen mei en december in Nederland trouwen? Doe dan mee en maak kans op een van de 15 mooie bruidstaarten. Je stelt de bruidstaart zelf samen met de Jumbo banketbakker.

Doe mee met de actie

Vier de liefde: Valentijnsdag bij Jumbo

Valentijnsdag is de dag waarop geliefden elkaar extra aandacht geven met cadeautjes, bloemen, (zelfgemaakte) lekkernijen of een romantische kaart. Valentijnsdag wordt wereldwijd gevierd op 14 februari. Bij Jumbo vind je alles om de liefde te vieren. In de winkel vind je de leukste cadeautjes, van heerlijke bonbons tot prachtige bloemen.

Wil je zelf aan de slag voor je Valentijn? Ontdek dan alle romantische recepten van Jumbo. Want liefde gaat natuurlijk door de maag. Bak bijvoorbeeld een heerlijke appeltaart voor Valentijnsdag, shake een zelfgemaakte cocktail of bereid een uitgebreid diner. Wil je jouw partner een handje helpen in het huishouden? Bestel dan je boodschappen online en laat ze thuisbezorgen. Zo houden jij en je Valentijn meer tijd over voor elkaar.

Samen knutselen met de kinderen

Met deze knutseltips heb je uren samen plezier met het hele gezin. Vier de liefde met zelfgemaakte stempels of versier je eigen Valentijnskoekjes!

Roze koekjes

Deze lieve, roze koekjes zijn het perfecte cadeautje om iemand te laten zien dat je hem of haar lief vindt op Valentijnsdag. 

Bekijk de uitleg >

Stempel voor Valentijn

Voor jouw Valentijn! Heb je een keukenrol? Dan kun je zelf makkelijk hartjes stempelen. Zo kun je kaartjes maken voor Valentijnsdag.

Bekijk de uitleg >

Hartjes ei

Begin de dag met liefde! Maak van een gekookt ei een hartje. Zo laat je zien hoeveel je van iemand houdt. Het is helemaal niet moeilijk.

Bekijk de uitleg >

Hartje van knakworst

Op zoek naar een klein snackje voor Valentijnsdag? Daar weet Cupido wel raad mee. Maak van kleine knakworstjes dit hartje. 

Bekijk de uitleg >

Zeg het met bloemen

Een prachtige bos bloemen is de perfecte manier om je Valentijn in 2022 te verrassen. En goed nieuws: op de bloemen van Jumbo krijg je 7 dagen vaasgarantie. De bloemen van Jumbo zijn ook heel handig online te bestellen.

Bekijk het assortiment bloemen

Een hartjes-koekje van eigen deeg voor Valentijn

Het mooiste aan Valentijnsdag is dat je jouw Valentijn in het zonnetje kan zetten. Met zelfgemaakte zoete lekkernijen vier je de liefde. Zoals deze zandkoekjes. Maak ze in de vorm van een hartje, versier, pak mooi in en geef ze cadeau aan jouw geliefde.

13 januari 2020 | Auteur: Jumbo
Deze pagina is voor het laatst aangepast op 15 februari 2022