Kerstpakketten 2022 bestellen

Zoek je een leuke attentie voor een bijzonder iemand? Wil je je medewerkers in het zonnetje zetten voor hun inzet? Relaties bedanken voor de samenwerking? Bij Jumbo kun je een lekker kerstpakket kopen. Kies zelf je producten of laat je door ons inspireren om vervolgens je kant-en-klare kerstpakketten te bestellen voor kerst 2022.

Maak een zakelijk account aan

Deze kerstpakketten kun je bestellen

Snel, eenvoudig én voordelig een kerstpakket bestellen? Laat je inspireren door onze ideeën en maak een keuze uit onze mooie kerstpakketten.

Kies een geschenkverpakking voor je kerstpakketten

Kerstpakketten bestellen is één, maar dan nog de verpakking. Ga voor een Jumbo kerstpakket met bijpassende verpakking.

Je kerstpakket laten bezorgen 

Kerstpakketten bestellen en versturen? Je kunt bij Jumbo je kerstpakket laten bezorgen. Zo houd jij tijd over voor andere dingen, want de decembermaand is al druk genoeg.

Een kleinigheidje in plaats van een kerstpakket kopen

Geen budget om voor iedereen een kerstpakket kopen? We moeten allemaal op de kleintjes letten. Maar met een lekker stuk chocolade tover je ook een lach op ieders gezicht.

Meer zoete lekkernijen

Stel zelf je kerstpakket samen

Een kant-en-klaar kerstpakket bestellen is lekker makkelijk en snel gebeurd. Maar misschien vind je het juist leuk om zelf een kerstpakket samen te stellen. Ook dat kan bij Jumbo. Personaliseer het kerstpakket met het meest gedronken speciaalbiertje op de vrijmibo of kies simpelweg een goede wijn groot inkopen die altijd in de smaak valt. Vul aan met lekkernijen, al dan niet binnen een thema, en je hebt een prachtig pakket waar je iedereen mee verrast.

Zelf je kerstpakket samenstellen

Service Jumbo Zakelijk

Zakelijk boodschappen bestellen Klantervaringen Jumbo service Betalen Bezorgen Veelgestelde vragen Zo werkt het 7 Zekerheden

Voor elk type bedrijf

Boodschappen voor bedrijven Boodschappen voor de zorg Boodschappen voor de kinderopvang Boodschappen voor sportkantines

Zakelijk assortiment

Alles voor de bedrijfsborrel Bier inkopen Frisdrank bestellen Fruit op het werk Grootverpakkingen Kerstpakketten Koekjes bestellen Portieverpakking

Nóg meer assortiment

Grootverpakking snoep Lunch op kantoor bestellen Soep bestellen Thee bestellen Wijn bestellen WC papier bestellen Zakelijk assortiment Zakelijk koffie bestellen

10 november 2020 | Auteur: Jumbo
Deze pagina is voor het laatst aangepast op 6 december 2022