Loading...
< Fairtrade Original
Mexicaanse mixen Fairtrade Original

Alle Mexicaanse kruidenpasta's van Fairtrade Original zijn:

Gemaakt in Mexico 100% plantaardig Zonder kunstmatige toevoegingen

Ontdek onze Mexicaanse kruidenpasta's

Enchilada’s met rode salsa

Waar dit gerecht om draait, is de rode ‘salsa’. Vul je enchilada met alles wat je lekker vindt: met kip, gehakt, bonen of groenten. De Mexicaanse guajillopeper geeft de rode saus zijn aromatische smaak met een beetje pit. ¡Que rico!

Bestel dit product
Enchilada’s met groene salsa

Waar dit gerecht om draait, is de groene ‘salsa’. Vul je enchilada met alles wat je lekker vindt: met kip eten, gehakt, bonen of groenten. De Mexicaanse tomatillo’s - groene vruchten die groeien in een papierachtig jasje - geven deze groene saus zijn friszure smaak. ¡Que rico!

Bestel dit product
Taco’s tinga

Als je zin hebt in comfort food, dan maak je Mexicaanse taco’s tinga. De pittige en rokerige smaak van de chipotlepeper geeft dit gerecht zijn karakter. Bestrooi de taco's met avocado, geraspte kaas en koriander.

Bestel dit product
Picadillo

Een gerecht dat klassiek geworden is omdat het zo’n gemakkelijk, alledaags gerecht is. Eet picadillo net zoals Mexicanen met gehakt, aardappel en wortel en doe er een handje rozijnen en amandelen bij om ‘m wat meer bijzonder te maken. Lekker met rijst.

Bestel dit product
Barbacoa

Wat draadjesvlees is voor Nederlanders, is barbacoa voor Mexicanen. Heerlijk kruidig met wat pit van de chipotle- en guajillopeper. Nadat het vlees langzaam gegaard is, valt het in malse stukjes uit elkaar. Lekker op een tortilla of met rijst en sperziebonen.

Bestel dit product
Tortillasoep

Elke Mexicaanse kok heeft zijn eigen recept voor de lekkerste 'Sopa de Tortilla'. In onze soep zijn het de guajillo-, chipotle- en pasillapepers die de pittige en rokerige smaak geven. Serveer de soep met knapperig gebakken reepjes tortilla. Maak er een gevulde maaltijdsoep van met stukjes avocado, plakjes radijs, koriander, room en kaas.

Bestel dit product