Jumbo Lekker Veggie

De lekkerste vleesvervanger

Bekijk het assortiment

Jumbo introduceert Lekker Veggie

Lekker Veggie is de opvolger van het succesvolle Veggie Chef, een begrip onder vegetariërs, veganisten én klanten die minder vaak vlees willen eten. De nieuwe lijn bevat de moderne klassiekers zoals falafel en kruimig gehakt en zal uitgebreid worden met producten als een vegan stooflap en een verse vegetarische gehaktbal. Bovendien hebben we de recepturen van het huidige assortiment vernieuwd en verbeterd door het zout- en suikergehalte omlaag te brengen, natuurlijk wel met behoud van smaak. In totaal komt het neer op zo’n 4.000 kilo minder suiker en 3.000 kilo minder zout per jaar! Daarnaast worden de producten verpakt in een duurzame verpakking gemaakt van 100% gerecyclede PET-flessen.

Klassiekers, maar dan vegetarisch 

Een spaghetti bolognese, een curry met stukjes kip of een ovenschotel met gehakt, je maakt het allemaal gemakkelijk vegetarisch met deze klassiekers. 

Uitgelicht: Lekker Veggie Falafel Balletjes

Een pitabrood gevuld met falafel is een echte traktatie. Met de Lekker Veggie falafelballetjes wordt het extra makkelijk om dit lekkere recept te maken. Sausje erbij en smullen maar. En dat 100% plantaardig! 

Bekijk het product

Alle producten van Lekker Veggie

Ontdek alle vegetarische en vegan producten van Lekker Veggie

Bekijk het hele assortiment

Over Lekker Veggie

Speciaal voor de vegetariers, veganisten en klanten die soms wat minder vlees willen eten is de Lekker Veggie lijn tot  stand gekomen. Zo kan je hier kruimig gehakt vinden, falafel of plantaardige kipstukjes.

Wel 42 verschillende vleesvervangers Duurzame verpakking van 100% gerecyclede PET-flessen Vegetarische en veganistische producten