5 x Gepimpte kruidnoten

Rond 5 december kunnen we weer genieten van allerlei lekkers. Kruidnoten behoren tot het meest geliefde snoepgoed. Ontdek hier hoe je kruidnoten kunt pimpen.

Kruidnoten zijn van zichzelf al lekker, maar het is pas echt feest als je er iets speciaals van maakt. Versier ze met chocolade bijvoorbeeld, of discodip. Leef je uit met onze feestelijke recepten voor gepimpte kruidnoten en maak een spektakel van je pakjesavond.

1. Dubbele discokruidnoten

3 ingrediënten  15 min 

Met minimale inspanningen een spectaculair resultaat: in een handomdraai heb je deze dubbele discokruidnoten gemaakt. Kleurrijk, smakelijk en feestelijk! Geliefd bij jong en oud.

Bekijk het recept

2. Kruidnootjessandwiches

4 ingrediënten  35 min 

Twee kruidnoten met iets lekkers ertussen. Dat noemen wij een kruidnootjessandwich. Bij deze variant zijn we voor een friszoete vulling van citroen-amandelspijs gegaan. Wat een smaaksensatie!

Bekijk het recept

3. Vrolijke chocoladekruidnoten

3 ingrediënten  70 min 

Als je hier geen lach van op je gezicht krijgt, dan weten wij het ook niet meer. Deze gepimpte kruidnoten zien er niet alleen ontzettend vrolijk uit, ze zijn ook nog eens verslavend lekkers. Zeg niet dat we je niet gewaarschuwd hebben...

Bekijk het recept

4. Grote chocoladekruidnoten met discodip

3 ingrediënten  45 min 

Deze grote kruidnoten met chocoladeversiering en discodip zijn stuk voor stuk kunstwerkjes! Laat je creativiteit de loop en maak er iets moois van. Oh ja, en lekker zijn ze natuurlijk ook. De perfecte lekkernij voor pakjesavond.

Bekijk het recept

5. Kleurige kruidnootjes

10 ingrediënten  85 min 

Dit is bij uitstek een recept om lekker creatief bezig te zijn. Daag jezelf uit om van ieder zelfgebakken kruidnootje een mooie creatie te maken. En daarna: smullen geblazen!

Bekijk het recept

Liever gewone kruidnoten bakken?

Als je kruidnoten van zichzelf al lekker genoeg vindt, kun je natuurlijk ook voor het originele recept voor kruidnoten gaan.

Zo bak je kruidnoten

Nog meer tips & recepten voor 5 december

Food

Ga je zelf de keuken in voor pakjesavond? Ontdek dan onze zoete en hartige sinterklaasrecepten. Zo wordt het zeker een heerlijk avondje. 

Food

Bij Jumbo hebben we alles in huis voor een heerlijk Sint avondje. Van kruidnoten en chocoladeletters tot hartige hapjes.

Food

Heb je beloofd dat de kids hun schoen mogen zetten en heb je nog geen cadeautje? Oeps! Maak je maar geen zorgen.

Food

Dit najaar kun je met kruidnoten op je borrelplank genieten van de wedstrijden. Met deze  Sinterklaas borrelrecepten zit je altijd goed.