Zo kook je met restjes uit je voorraadkast

Want verspillen is natuurlijk zonde

Voordelig, simpel & snel: koken met restjes!

Precies de juiste hoeveelheid rijst koken? Mission impossible. Onder het mom van ‘beter te veel dan te weinig’ houd je steevast nog wat over na de maaltijd. Of wat te denken van die drie aangebroken zakken noedels of pasta achterin je voorraadkast? Met onze tips verspil je geen enkel restje meer. Weggooien is zonde en niet nodig bovendien. Want met een beetje creativiteit en de recepten van Jumbo kun je van je restjes pasta, noedels of rijst prima weer een nieuw gerecht maken.

Koken met restjes pasta

Wil jij dat laatste beetje pasta ook eens opmaken, maar heb je geen idee wat je ermee moet doen? Probeer dan bijvoorbeeld eens een snelle, makkelijke spaghetti carbonara.

Meer lekkere gerechten met pasta

Ontdek meer pastarecepten

Handige producten voor een Altijd Lage Prijs

Wil je altijd iets in huis hebben om te kunnen koken met restjes pasta, deze lang-houdbare producten met een Altijd Lage Prijs zijn de perfecte toevoeging.

Koken met restjes noedels

Met een restje noedels kun je een heel eind komen. Ben je op zoek naar een snelle, makkelijke maaltijd waarmee je je overgebleven noedels op kan maken, probeer dan bijvoorbeeld eens deze bami goreng met paprika.

Meer lekkere gerechten met noedels

Ontdek meer noedelrecepten

Handige producten voor een Altijd Lage Prijs

Wil je altijd iets in huis hebben om te kunnen koken met restjes noedels, deze lang-houdbare producten met een Altijd Lage Prijs zijn de perfecte toevoeging.

Koken met restjes rijst

Wil jij ook snel en makkelijk een lekkere maaltijd op tafel toveren zonder weer naar de winkel te hoeven? Met dat restje rijst in de voorraadkast kun je nog best wat bereiken. Probeer bijvoorbeeld eens deze rijst met nasiboemboe en fris groen.

Meer lekkere gerechten met rijst

Ontdek meer rijstrecepten

Handige producten voor een Altijd Lage Prijs

Wil je altijd iets in huis hebben om te kunnen koken met restjes rijst, deze lang-houdbare producten met een Altijd Lage Prijs zijn de perfecte toevoeging.

Meer inspiratie & tips

Tips

Het liefst verspil je zo min mogelijk voedsel. Daarom delen we 7 slimme bewaartips om jouw eten op de juiste manier te bewaren.

Tips

Een keer de koelkast leegmaken? Zo maak je van je restjes nog een heerlijk en meer dan compleet gerecht. Ontdek de recepten.

Tips

Wil jij genieten van een koffiemomentje? Ontdek dan hoe je zelf de lekkerste latte, cappuccino of andere koffie maakt. 

Tips

Heb je brood over dat niet meer zo vers smaakt? Dat is helemaal geen probleem voor deze recepten.