Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2018/Thema/Schaatsen/Header-schaatsrecepten-mobile.jpg
Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2018/Thema/Schaatsen/Header-schaatsrecepten-desktop.jpg

Gouden gerechten voor beste resultaat op het ijs

Voor, tijdens en na het schaatsen

Wat zijn wij bijzonder trots op de prestaties van onze Nederlandse schaatsers. We hebben er van genoten om te zien hoe razendsnel de topatleten waren! Ben je benieuwd wat deze helden op het ijs zoal eten? Bekijk de favoriete 'gouden' gerechten van Patrick Roest, Sven Kramer, Carlijn Achtereekte, Jan Smeekens en Kjeld Nuis.

Ook als je zelf het natuurijs op gaat of een ijsbaan zoals de Coolste Baan moet je natuurlijk wel stevig eten. Daarom hebben we nog meer lekkere recepten voor je uitgezocht. Zo zie je precies wat je het beste kunt eten voordat je gaat schaatsen, nadat je geschaatst hebt en wat je mee kunt nemen het ijs op.

Deel jouw eigen gouden gerecht

Heb jij ook een gouden gerecht wat voor jou de basis is van een goede sportprestatie? Deel dan jouw eigen gouden recept op Instagram of Facebook met #fanvanschaatsen.
Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2019/Magazine/HJ05/Receptenzoeker/MS-Receptenzoeker-HJ1905.jpg

Gouden gerechten

De favoriete recepten van onze helden op het ijs.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor de nieuwsbrief. Persoonlijk gemaakt met de nieuwste aanbiedingen en de lekkerste recepten op basis van door jou bekeken producten.

Lees het privacystatement >


Voor het schaatsen

Leg een stevige bodem met deze maaltijden! Vol eiwitten, koolhydraten of groenten… zo kun jij er tegenaan op het ijs.

Tijdens het schaatsen

Honger tijdens het schaatsen? Maak thuis een lekkere reep, bereid een lekkere sandwich of bak een stevige cake. Zo hou jij het nog wel even vol op het ijs.

Na het schaatsen

Warm jezelf lekker op met deze heerlijke recepten. Niets zo lekker als een goedgevulde soep of warme chocolademelk met slagroom na het schaatsen!
Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2018/Acties/OS-desktop/OS-Winter-Banner-Desktop.png
Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2018/Acties/OS-mobiel/OS-Winter-Banner-Mobile.pngJumbo-Grocery:/CMS/Images/2017/Thema/640_mobiel_mobile.png