Loading...
< Alle 7 zekerheden

Euro's goedkoper

Gegarandeerd de laagste prijs

Laagsteprijsgarantie

Elders goedkoper? Product gratis!

Wij helpen je met je huishoudbudget omdat je nergens goedkoper uit bent. Onze prijsmeters controleren iedere dag de prijzen bij supermarkten in Nederland om dat te garanderen.

Vind je, ondanks onze zorg, tóch een product dat op het moment van melden elders blijvend goedkoper wordt aangeboden? Vertel het ons. Je krijgt het product gratis en wij passen de prijs binnen een paar werkdagen aan.

Hoe werkt het?

  • Het moet gaan om exact hetzelfde product (o.a. merk, verpakking, inhoud en smaak).
  • De garantie geldt niet voor reclames of andere tijdelijke prijsverlagingen elders.
  • Geneesmiddelen, rookwaren, alcoholische dranken en zuigelingenvoeding (0-6 maanden) verstrekken we niet gratis vanwege wettelijke voorschriften.
  • Laat de kassabon zien als bewijs voor de melding.
  • Je krijgt maximaal één exemplaar van het product gratis. Heb je eenmaal een product gratis ontvangen, dan kun je niet direct nogmaals het product gratis verkrijgen, ook niet bij een andere Jumbo.
  • De garantie geldt voor alle supermarkten, drogisterijen en slijterijen met een fysieke winkel of Pick Up Point in dezelfde 'vestigingsplaats' als de Jumbo waarmee vergeleken wordt, onafhankelijk of zij ook een online winkel hebben.
  • Andersoortige winkels zijn uitgesloten, zoals zelfbedieningsgroothandels, weekmarkten, bouwmarkten, winkels waar restpartijen worden opgeruimd en webwinkels die uitsluitend online verkopen.
  • Als ‘vestigingsplaats’ geldt de bebouwde kom waarbinnen de Jumbo winkel of het Jumbo Pick Up Point is gelegen. De bebouwde kom wordt aangegeven middels blauwe borden met daarop een plaatsnaam en is dus niet altijd hetzelfde als ‘gemeente’.
  • Jumbo behoudt het recht de prijsmelding eerst te controleren alvorens over te gaan tot vergoeding en/of prijsaanpassing. 
  • Wijkt de kassaprijs van een product af van de schapprijs? Dan krijg je het product maximaal 1 keer gratis.

In de Jumbo winkels op de Utrecht Euterpedreef, Utrecht Franciscusdreef, Utrecht Biltstraat en Utrecht Ina Boudier Bakkerhof geldt een aangepaste laagsteprijsgarantie. Bekijk de voorwaarden op de winkelpagina.

Vind winkel >

Nieuw onderzoek wijst uit: Jumbo de goedkoopste

Jumbo blijft de goedkoopste supermarkt bij jou in de buurt. Jumbo is namelijk met de laagste prijslijn de goedkoopste supermarktformule van Nederland. Dat mag je concluderen uit het prijsvergelijkingsonderzoek van de toonaangevende EFMI Business School. We hebben namelijk onze unieke Euro's goedkoper zekerheid; een optelsom van onze bekende 'Laagsteprijsgarantie', 'Altijd Lage Prijzen' en onze 'Extra Goedkoopjes' in de seizoenen.

 

Nóg meer voordeel

Ken je onze Altijd Lage Prijs producten? Uit onze huismerken en versproducten hebben we een mooie selectie gemaakt die niet tijdelijk, maar altijd laag geprijsd is.

Bekijk de Altijd Lage Prijs producten Bekijk alle Extra Goedkoop aanbiedingen

Oók online

De laagsteprijsgarantie geldt bij Jumbo ook online. Op een Pick Up Point en via Klantenservice hebben we geen winkelvoorraad ter plaatse. Daarom kunnen we niet in alle gevallen het product gratis geven. In dit geval geven we je een korting op je volgende bestelling, ter waarde van de prijs van het product.

Gegarandeerd de laagste prijs betekent bij Jumbo.com ook dat je voor wichtartikelen alleen betaalt voor het gewicht dat je daadwerkelijk ontvangt. Bestel je bijvoorbeeld een kilo appels en worden deze afgewogen op 980 gram? Dan betaal je uiteraard voor 980 gram, dit zie je terug op de sticker op het product en op de digitale bon.