Loading...
< Alle 7 zekerheden

Vers is ook écht vers

Ook online de beste kwaliteit

Versheid gegarandeerd

Bij Jumbo hebben we het allerbeste vers in huis. Voor online bestellingen kiezen we jouw versproducten handmatig en met alle zorg uit, zoals je dat ook zelf zou doen. In onze winkels helpen en adviseren de versspecialisten je graag. Deze Zekerheid maken we waar met drie garanties (deze extra garanties doen niets af aan de wettelijke garantie): 

Houdbaarheidsgarantie

Wij garanderen dat onze producten minstens tot en met morgen houdbaar zijn. Vind je ondanks onze zorg in de winkel toch:

  • Een product met de datum van vandaag, dan krijg je het gratis mee als dank voor je melding. 
  • Een product met een verstreken houdbaarheidsdatum, dan ontvang je als dank voor de melding één exemplaar van het betreffende product met een goede datum gratis.

Uitgezonderd zijn producten die voor Jumbo één dag verkoopbaar zijn, zoals dagvers brood, vers afgebakken snacks, vers geperst sap uit de sapmachine en de krant. Dit geldt ook voor producten die onze versspecialisten en koks in de winkel vers samenstellen, zoals pizza’s, wokgerechten, stamppotjes, kibbeling, korstschelpen, yoghurt uit de yoghurttap en sushi.

Samen minder verspillen

Als onderdeel van onze missie om voedselverspilling te verminderen, vind je in de winkels producten met de datum van vandaag in een apart meubel die met korting worden verkocht. Deze producten – welke ook herkenbaar zijn aan een specifieke sticker – zijn uitgesloten van de houdbaarheidsgarantie. 

Op een Pick Up Point en via Klantenservice hebben we geen winkelvoorraad ter plaatse en kunnen we hierdoor niet in alle gevallen het product gratis geven. In dit geval geven we je een korting op je volgende bestelling, ter waarde van de prijs van het product.

We geven producten met een verstreken houdbaarheidsdatum nooit mee om redenen van productaansprakelijkheid. Ook niet ten behoeve van goede doelen als voedselbanken, kinderboerderijen, etc.

Vaasgarantie

Zijn je bloemen ondanks onze zorg toch binnen 7 dagen verwelkt? Dan krijg je gratis een nieuw boeket.

Versgarantie groente en fruit

Onze groente en fruit zijn gegarandeerd 100% vers. Vind je ondanks onze zorg toch groente en fruit in de winkel dat niet aan uw wensen voldoet? Dan krijg je een vergelijkbaar product van de beste kwaliteit gratis. Dit geldt in onze ‘stenen winkels’ en ophaalpunten gevestigd in winkels.

Een product is niet meer vers indien het product zelf fysieke kenmerken vertoont waaruit blijkt dat het product niet meer vers is.