Loading...

Wat eten we?
Tv-programma

Elke doordeweekse dag te zien rond 17.10 uur bij Net5

Het recept van vandaag: Broodje gehakt met uienringen

Jet heeft vandaag een recept uitgekozen waarbij je alvast in de weekendstemming komt. Het worden heerlijke broodjes gehakt met daarbij gebakken uienringen. In nog geen half uur heb je dit gerecht klaar. Laat het weekend maar komen!

Bekijk het recept

Over het TV-programma

Eén van de meest gestelde vragen in elk huishouden: Wat eten we vandaag? Met het nieuwe tv-programma Wat eten we? zet thuiskok Jet van Nieuwkerk elke werkdag in 20 minuten een lekkere en makkelijk te bereiden maaltijd op tafel. 

Jet neemt je stap voor stap mee: van het moment dat de boodschappen op het aanrecht staan tot de volle borden op tafel. De recepten zijn smakelijk, vol variatie en simpel tegelijk. 

Wat eten we? is elke doordeweekse dag te zien rond 17.10 uur bij Net5.

Maak kennis met Jet van Nieuwkerk

Niemand minder dan Jet van Nieuwkerk maakt de lekkere recepten van ‘Wat eten we?’. Jet tovert met veel plezier en enthousiasme heerlijke gerechten op tafel.

Jet, die zichzelf een 'freestyle kok' noemt, geeft niet alleen een recept en een handig boodschappenlijstje, maar ook suggesties hoe je op een snelle en luchtige manier eten kookt: "Ik laat je zien dat koken vooral ook leuk is en dat je geen chef-kok hoeft te zijn om dagelijks zelf de keuken in te duiken en steeds wat nieuws op tafel te toveren. Mijn advies is houd het simpel, kook niet met teveel ingrediënten. En plan vooruit, dat scheelt denkwerk."

Bekijk alle video's op YouTube

Nog even rustig terugkijken of aflevering gemist? Alle afleveringen van 'Wat eten we?' en nog veel meer kooktips en inspiratievideo's vind je op het YouTube kanaal.

Ga naar YouTube >