Loading...

Wat eten we?
Tv-programma

Elke doordeweekse dag te zien rond 17.00 uur bij Net5

Het recept van vandaag: Gevulde pizza met salami

Vul je pizza met een heleboel lekkers en rol 'm op. Kortom: een cadeautje op je bord. Roberta laat je zien hoe je dit doet. En om het geheel iets gezonder te maken, serveert ze er een frisse salade bij.

Bekijk het recept

Over het TV-programma

Eén van de meest gestelde vragen in elk huishouden: Wat eten we vandaag? Met het nieuwe tv-programma Wat eten we? zet tv-kok Roberta Pagnier elke werkdag in 20 minuten een lekkere en makkelijk te bereiden maaltijd op tafel. 

Roberta neemt je stap voor stap mee: van het moment dat de boodschappen op het aanrecht staan tot de volle borden op tafel. De recepten zijn smakelijk, vol variatie en simpel tegelijk. 

Wat eten we? is elke doordeweekse dag te zien rond 17.00 uur bij Net5.

Meer over Wat eten we vandaag?

Maak kennis met Roberta Pagnier

In het dagelijkse tv-programma Wat eten we? maakt tv-kok Roberta Pagnier elke dag een makkelijk, snel en lekker recept. Zo geven wij antwoord op de vraag 'Wat eten we vandaag?

Roberta geeft niet alleen een recept en een handig boodschappenlijstje, maar ook suggesties hoe je op een snelle en luchtige manier eten kookt: "Ik laat je zien dat koken vooral ook leuk is en dat je geen chef-kok hoeft te zijn om dagelijks zelf de keuken in te duiken en steeds wat nieuws op tafel te toveren. Mijn advies is houd het simpel, kook niet met teveel ingrediënten. En plan vooruit, dat scheelt denkwerk."

Bekijk alle video's op YouTube

Nog even rustig terugkijken of aflevering gemist? Alle afleveringen van 'Wat eten we?' en nog veel meer kooktips en inspiratievideo's vind je op het YouTube kanaal.

Ga naar YouTube >