Loading...

Wat eten we?
Tv-programma

Elke doordeweekse dag te zien om 17.00 uur bij Net5

Het recept van vandaag: Witlof met hasselback-aardappelen

Dat je eindeloos kunt variëren met aardappelen dat wist je vast al. Maar ken je ook deze prachtige hasselback-aardappelen? We maken er witlof bij. Bekijk in de video hoe je dit recept bereidt.

Bekijk recept

Over het TV-programma

Eén van de meest gestelde vragen in elk huishouden: Wat eten we? Met het nieuwe tv-programma Wat eten we? zet TV-kok Roberta Pagnier elke werkdag in 20 minuten een lekkere en makkelijk te bereiden maaltijd op tafel. 

Roberta neemt je stap voor stap mee: van het moment dat de boodschappen op het aanrecht staan tot de volle borden op tafel. De recepten zijn smakelijk, vol variatie en simpel tegelijk. 

Maak kennis met Roberta Pagnier

Niemand minder dan Roberta Pagnier maakt de lekkere recepten van ‘Wat eten we?’. Zij tovert met veel plezier en enthousiasme heerlijke gerechten op tafel.

De liefde voor koken heeft ze te danken aan haar Italiaanse moeder en de ervaring bij verschillende goede restaurants waar ze werkte. Zij kent de fijne kneepjes van het vak en zal je verrassen met tips & tricks waardoor koken nóg makkelijker wordt. 

Bekijk alle video's op YouTube

Nog even rustig terugkijken of aflevering gemist? Alle afleveringen van 'Wat eten we?' en nog veel meer kooktips en inspiratievideo's vind je op het YouTube kanaal.

Ga naar YouTube >