Loading...

Jouw Jumbo is er nu ook voor de zakelijke boodschappen

Wil jij ook geld en tijd besparen op je zakelijke boodschappen? En geleverd krijgen wanneer het jou uitkomt? Dat kan. Met de zekerheden die je van ons gewend bent. Zoals de lage prijzen en de versgarantie. En natuurlijk de persoonlijke service van jouw lokale Jumbo.

Maak een zakelijk account aan Kies je boodschappen

Bezorgt Jumbo op jouw werk?

Welke boodschappen heb je nodig?

Met keuze uit ruim 20.000 producten vind je alles wat je nodig hebt. Wist je trouwens dat vuilniszakken het meest vergeten product zijn bij zakelijke bestellingen?

Een beetje hulp bij het opstarten

Beetje bij beetje keren we terug naar onze werkplek. Het is een spannende en uitdagende tijd voor ondernemers. Je wilt je focussen op het werk en tegelijk wil je het zo goed en veilig mogelijk inrichten voor je medewerkers. Om een beetje hulp te bieden bij het opstarten hebben we zoveel mogelijk tips en tricks verzameld om zo snel mogelijk én anderhalvemeter-proof weer aan de slag te kunnen.

Bekijk alle tips & tricks

Altijd handig om op voorraad te hebben

Gratis magazine!

Meer weten wat Jumbo voor jou kan beteken? Download het gratis magazine met handige tips, inspiratie en verhalen van andere zakelijke klanten.

Lees meer

Waarom online boodschappen doen bij Jumbo?

Grootste supermarktassortiment, laagste prijs Boodschappen geleverd wanneer jij dat wilt Geen gesjouw, bezorgd tot in de keuken Persoonlijke service van jouw lokale winkel

Lees meer over onze 7 Zekerheden.

Wat zijn de voordelen van zakelijk bestellen?

Achteraf betalen via automatische incasso of op rekening Van elke bestelling een btw-factuur Toegang tot exclusief zakelijk assortiment Speciale aanbiedingen en acties