Boodschappen voor bedrijven

Wij bezorgen graag de zakelijke boodschappen

Ook voor boodschappen voor bedrijven is Jumbo dé winkel. Bij ons kun je zakelijk boodschappen bestellen, waarmee je geld en tijd bespaart. En geleverd krijgen wanneer het jou uitkomt? Dat kan. Bestel je eten voor op kantoor en vele andere benodigdheden met de zekerheden die je van ons gewend bent. Zoals de lage prijzen en de versgarantie.

Maak een zakelijk account aan Kies je boodschappen >

Maatwerk nodig?

Beschik je over meerdere vestigingen en ben je benieuwd wat Jumbo voor je kan betekenen als het gaat om de boodschappen voor jouw bedrijven? Stuur een mail, dan nemen wij contact met je op.

Neem contact op

Welke boodschappen voor bedrijven heb je nodig?

Met keuze uit ruim 20.000 producten vind je alle benodigde boodschappen voor bedrijven. Naast (gezond) eten op kantoor, vind je vele andere handige artikelen. Wist je trouwens dat vuilniszakken het meest vergeten product zijn bij zakelijke bestellingen?

Alles voor de lunch

Gaan jullie voor lekker belegde broodjes of houden jullie juist van gezond eten op kantoor? Hoe dan ook: bij Jumbo bestel je eenvoudig alles voor de lunch op het werk.

Voor de lunch

Alles voor de koffie

Zwarte koffie, koffie verkeerd, decafé of een goede kop thee: alles voor het koffie- en theemoment vind je in ons assortiment. En wil je daar een koekje bij? Ook daarin hebben we een ruime keuze.

Voor de koffiebreak

Alles voor de vrijmibo

De werkweek zit erop en dat mag gevierd worden! Van de lekkerste (alcoholvrije) drankjes tot borrelhapjes en gezonde snacks voor op kantoor: de inkopen voor de vrijmibo doe je hier.

Voor de vrijmibo

Jumbo Zakelijk voor elk bedrijf

Doe jij de zakelijke boodschappen voor een zorginstelling, de kinderopvang of sportkantine? Ontdek snel wat Jumbo Zakelijk voor jou kan betekenen.

Zorgorganisaties

Op het werk wil je snel en gemakkelijk een maaltijd serveren. Bespaar tijd en bestel alles online.

Meer info voor de zorg >

Kinderopvang

Online zakelijk boodschappen bestellen is makkelijk, voordelig en efficiënt. Zo houd je meer tijd over voor de kinderen.

Meer info voor de kinderopvang >

Sportkantines

Een groot assortiment met kleine prijzen. Doe de inkopen voor je sportkantine bij Jumbo en tel uit je winst!

Meer info voor sportkantines >

Waarom Jumbo?

Speciaal assortiment voor het MKB Handige grootverpakkingen Boodschappen bezorgd wanneer jij dat wilt Gemakkelijk achteraf betalen Aandacht voor duurzaamheid Ruime keuze voor een gezond voedingsbeleid
Start met bestellen

Speciaal voor nieuwe klanten: een cadeau van Jumbo

Maak een account aan, plaats je eerste bestelling en ontvang een cadeau naar keuze. Deze actie loopt t/m 31 december 2022.

Kies je cadeau

Ontdek onze handige lijstjes voor bedrijven & kantoren

Alles voor de koffiebreak of bijvoorbeeld al je favoriete gezonde snacks op kantoor binnen handbereik? Maak je eigen lijstjes om makkelijk en snel te bestellen. Of laat je inspireren door een van onze handige lijstjes. 

Meer handige lijstjes

Gratis magazine!

Meer weten wat Jumbo voor jou kan betekenen? Lees dan ons digitale magazine met handige bestel- en bewaartips. Leuke verhalen van collega's uit het vak en vooral veel inspiratie. Meer dan alleen boodschappen voor bedrijven.

Blader door het magazine

Service Jumbo Zakelijk

Zakelijk boodschappen bestellen Jumbo service 7 Zekerheden Betalen Bezorgen Veelgestelde vragen Zo werkt het

Voor elk type bedrijf

Boodschappen voor bedrijven Boodschappen voor de zorg Boodschappen voor de kinderopvang Boodschappen voor sportkantines

Zakelijk assortiment

Alles voor de bedrijfsborrel Bier inkopen Frisdrank bestellen Fruit op het werk Grootverpakkingen Kerstpakketten Koekjes bestellen Portieverpakking

Nóg meer assortiment

Lunch op kantoor bestellen Soep bestellen Thee bestellen Wijn bestellen WC papier bestellen Zakelijk assortiment Zakelijk koffie bestellen