5 x Feestelijke taarten voor pakjesavond

Vol verwachting klopt ons hart. Niet alleen voor de leuke cadeaus, maar ook voor al het lekkers waar we weer van mogen smullen.

Op zoek naar inspiratie voor de beste lekkernij tijdens pakjesavond? Ga voor een van deze feestelijke taarten geheel in stijl voor Sinterklaas. Oh kom maar eens kijken!

1. Speculaashuisje

10 ingrediënten  140 min 

Dit pronkstuk voor pakjesavond is superleuk om te maken en bijna te mooi om op te eten. Maar met al dat snoepgoed waarmee je dit speculaashuisje mag versieren, is het onmogelijk om er vanaf te blijven.

Bekijk het recept

2. Romige chocolade-sinttaart

10 ingrediënten  75 min 

Als je chocola en kruidnoten al een goede combinatie vindt, dan is dit dé droomtaart voor jou. De sinaasappelmarmelade geeft het geheel een frisse tegenhanger. Kortom: een geweldige taart om je vingers bij af te likken.

Bekijk het recept

3. Speculaastaart met sinaasappelcrème

7 ingrediënten  60 min 

Deze taart schreeuwt gewoon Sinterklaas! Alle 5 december-smaken komen samen in dit fantastische gebak. En de decoratie maakt het helemaal af. Hier gaan de kinderhartjes, en die van de papa’s en mama’s, harder van kloppen.

Bekijk het recept

4. Kruidnotencake

8 ingrediënten  80 min 

Cake, slagroom en kruidnootjes: dat kan toch alleen maar lekker zijn? Ook dit recept is een waanzinnig lekker gebak voor pakjesavond. Sterker nog: het is eigenlijk een pakje op zich. Want aan de binnenkant zit een verrassing verpakt...

Bekijk het recept

5. Sinterklaastaart

15 ingrediënten  395 min 

Deze taart bevat bijna alles wat lekker is in de Sinterklaasperiode. Pepernoten, chocoladekruidnoten, tumtums: je kunt het zelf zo gek maken als je wil. Eén ding is zeker, als deze Sinterklaastaart op tafel wordt gezet, heeft niemand meer oog voor de pakjes.

Bekijk het recept

Ook lekker met pakjesavond

Meer bakplezier

Nog meer tips & recepten voor 5 december

Food

Ga je zelf de keuken in voor pakjesavond? Ontdek dan onze zoete en hartige sinterklaasrecepten. Zo wordt het zeker een heerlijk avondje. 

Food

Bij Jumbo hebben we alles in huis voor een heerlijk Sint avondje. Van kruidnoten en chocoladeletters tot hartige hapjes.

Food

Heb je beloofd dat de kids hun schoen mogen zetten en heb je nog geen cadeautje? Oeps! Maak je maar geen zorgen.

Food

Dit najaar kun je met kruidnoten op je borrelplank genieten van de wedstrijden. Met deze  Sinterklaas borrelrecepten zit je altijd goed.