< Terug naar overzicht duurzaamheid

Gezondheid

Gezonder eten en leven

Iedereen helpen gezonder te leven, met aandacht voor lekker en gezond eten en voldoende beweging. Dat is onze ambitie. We begrijpen dat het maken van gezonde keuzes niet altijd makkelijk is. Daarom laten we zien dat gezonder leven helemaal niet ingewikkeld of duur hoeft te zijn. Dat begint natuurlijk bij de producten die we verkopen. Daarnaast bieden we veel tips en inspiratie voor een gezonder leven in de winkels, op Jumbo.com én in het Hallo Jumbo magazine.


Zo helpen we jou gezonder leven:

Minder zout, suiker en vet: Jumbo huismerk wordt steeds gezonder Glutenvrije en lactosevrije huismerkproducten met Jumbo Lekker Vrij van Gluten en Lekker Vrij van Lactose Groente en fruit in de spotlights in de winkels, op Jumbo.com en in het Hallo Jumbo magazine Trotse sponsor Koningsontbijt: een gezonde basis voor ruim een miljoen kinderen
Verrassende vleesvervangers met Jumbo Lekker Veggie: het grootste vega(n) huismerkassortiment van Nederland Jumbo Foodcoach: hulp bij bewuste, verantwoorde en lekkere voeding voor PSV spelers, Team Jumbo-Visma en onze klanten Deelname aan de Nationale Week Zonder Vlees, om klanten te inspireren tenminste één dag in de week geen vlees te eten
Gezonder huismerk

Minder zout, suiker en vet, meer smaak: Jumbo maakt lekker en gezond eten bereikbaar en bovenal makkelijk voor iedereen. Dat smaakt naar meer toch?

Meer over gezond eten >
Gezonde en lekkere keuzes maken?

Daar helpen we je graag bij! Met lekker veel inspiratie in onze winkels, op Jumbo.com en in het Hallo Jumbo magazine. Én met het nieuwe voedselkeuzelogo 
Nutri-Score.

Meer over gezonde inspiratie >
Kom in beweging

Bewegen hoort bij een gezond leven. Als hoofdsponsor van Team Jumbo-Visma inspireren we mensen om in beweging te komen.

Meer over Kom in beweging >
Jong geleerd, oud gedaan

Van een gevarieerd Koningsontbijt tot gratis fruit voor kinderen in de winkel: Jumbo legt de basis voor een gezonde levensstijl bij de jongste generatie.

Meer over kids >
Lekker Veggie: makkelijk én leuk!

Of je nu wat minder vlees wilt eten of nooit vlees eet, met verrassende vervangers maakt Jumbo het makkelijk én leuk om voor vega(n) te kiezen.    

Meer over vega inspiratie >
Jumbo Foodcoach App

Met de Jumbo Foodcoach app helpen we onze klanten, spelers van PSV en sporters van Team Jumbo-Visma met het maken van verantwoorde en lekkere voedingskeuzes.

Meer over Jumbo Foodcoach >
Goed voorbeeld doet volgen

Gezond leven, met goed eten en lekker in beweging zijn. Dat stimuleren we niet alleen bij onze klanten; we geven ook graag zelf het goede voorbeeld.

Meer over het goede voorbeeld >