header

5x voordelig koken

Een lekkere maaltijd hoeft absoluut niet duur te zijn. Met onze voordelige herfstrecepten tover je voor een klein prijsje een heerlijke maaltijd op tafel. Hoe we dat doen? Onder andere door met seizoensgroenten te koken. Zie hier de lekkerste budget-recepten op een rij: van een smakelijke stamppot tot prachtig pompoen-recept. En bekijk ook de andere lekkere voordelige recepten.

Geroosterde pompoen met feta en granaatappel

8 ingrediënten  55 min 

Met een pompoen-recept op tafel voelt het écht als herfst. Ontdek hier een heerlijk budget-recept met deze najaarsgroente. Het samenspel van zoet, zout en pittig maakt van dit gerecht een culinaire verrassing. En dat voor maar 1,97 euro per persoon.

Bekijk dit pompoen-recept

Zoete-aardappelstamppot met zongedroogde tomaten

4 ingrediënten  25 min 

Op zoek naar een voordelige stamppot? Dan is dit budget-recept met zoete aardappel en spinazie precies wat je zoekt. Lekker veel vitaminen, lekker veel smaak, maar een mooi klein prijsje: 1,52 per persoon.

Bekijk dit stamppot-recept

Pasta met aubergine en brie

8 ingrediënten  35 min 

Mmm... dit is nog eens een heerlijk en makkelijk budget-recept. Slechts een paar stappen ter voorbereiding en dan hup, alles de oven in. Een kwartier later kan het smullen al beginnen. En je betaalt maar 2 euro per persoon als je deze ovenpasta voor 4 personen maakt.

Bekijk dit pasta-recept

Wraps met visfrietjes en tomatensalsa

9 ingrediënten  32 min. 

Voordelig met vis koken? Met dit budget-recept lukt het je. Deze frisse, knapperige wraps met visfrietjes en tomatensalsa maak je voor 1,73 per persoon en smaakt nog eens verrukkelijk ook. 

Bekijk dit vis-recept

Spruitentaart met zoete aardappel en geitenkaas

5 ingrediënten  40 min 

Zijn spruitjes niet zo geliefd bij jullie thuis? Met dit budget-recept maak je er een feestje van. Verwerk de spruitjes eens in een taart met zoete aardappel, geitenkaas en pecannoten. Grote kans dat iedereen ervan smult!

Bekijk dit spruitjes-recept

Maak ook eens deze lekkere budget-recepten

Bekijk meer voordelige recepten

Meer inspiratie & tips

Food

Gezond en lekker eten hoeft niet duur te zijn! Dat laten wij zien met onze goedkope maaltijden. Jumbo helpt je graag op weg.

Food

Vegan eten uitdagend en duur? Nee joh! Onze makkelijke vegan recepten zijn ook geschikt voor een klein budget.

Food

Dat een lekkere maaltijd niet duur hoeft te zijn, laten deze recepten wel zien. Sowieso betaal je bij Jumbo altijd de laagste prijs.

Food

Een lekkere maaltijd hoeft absoluut niet duur te zijn. Met deze voordelige recepten tover je voor een klein prijsje een heerlijke maaltijd op tafel.