Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2018/Thema/Veggie Chef/Header-Veggie-Chef-Desktop.jpg
Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2018/Thema/Veggie Chef/Header-Veggie-Chef-Mobile.jpg

Jumbo Veggie Chef – de lekkerste vleesvervanger

Eén dag in de week geen vlees is gezond voor jezelf én gezond voor de wereld

Wat goed dat je meer wilt weten over vleesvervangers. Dat is namelijk een gezonde keuze voor je jezelf, maar je draagt ook nog een steentje bij aan het milieu. Jumbo helpt je daarom graag met inspiratie voor vegetarische recepten en een uitgebreid assortiment vleesvervangers. Zo kunnen we samen het verschil maken voor een beter milieu en dierenwelzijn.

Dit is Veggie Chef
Heb jij de Veggie Chef producten al eens geprobeerd? Dit zijn lekkere alternatieven voor vlees en vis die je eenvoudig bereidt tijdens de maaltijd. Van de meest populaire vleessoorten hebben we een heerlijke vegetarische of veganistische variant. Dus ideaal voor flexitariërs en vegetariërs die een bewuste keuze willen maken, maar ook kiezen voor gemak.

Vegetarische inspiratie

100% Plantaardige BietenburgerJumbo-Grocery:/CMS/Images/2018/Thema/Veggie Chef/Bietenburger-thumb.jpg

Deze stevige bietenburger smaakt heerlijk op een broodje met wat rucola en een frisse yoghurtsaus. Maar probeer 'm ook eens op een bedje van rijst en gewokte groente.

Vegetarische braadworstjesJumbo-Grocery:/CMS/Images/2018/Thema/Veggie Chef/Braadworstjes-thumb.jpg

Geniet van deze braadworstjes op een pistolet met zuurkool en ananas. Lekker Duits. Of serveer de vegetarische worstjes bij een stevige stamppot of bij je aardappels en groente.

KaasschnitzelJumbo-Grocery:/CMS/Images/2018/Thema/Veggie Chef/Kaasschnitsel-thumb.jpg

Mmm... lekker krokant en gevuld met een smeuïge kaasvulling. Smaakt goed bij aardappelpuree en groene groente, zoals sperziebonen of spinazie. Ook ideaal voor een snelle maaltijd: een broodje kaasschnitzel.

Vegetarische kip stukjes Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2018/Thema/Veggie Chef/Kipstukjes-thumb.jpg

Je weet wat ze zeggen over kip? Maar ook met de 100% plantaardige Veggie Chef Kip Stukjes kun je eindeloos variëren. Ontdek de smaak van Azië met kerrie, rijst en roerbakgroente. Of maak pasta met deze kip stukjes en pesto. Of een Caesar salade met vegetarische kip. Ideeën genoeg!

Kruimig gehaktJumbo-Grocery:/CMS/Images/2018/Thema/Veggie Chef/Kruimeliggehakt-thumb.jpg

Zo makkelijk kan het zijn: vegetarisch gehakt. Verras je gezin eens met een zelfgemaakt vegetarisch gehaktbrood. Natuurlijk kun je dit gehakt ook gebruiken in lasagne, pastasaus of in je ovenschotel.

Vegetarische NotenballetjesJumbo-Grocery:/CMS/Images/2018/Thema/Veggie Chef/Notenburger-thumb.jpg

Zin in een gezellige borrel? Daar hoort natuurlijk iets te happen bij! Deze vegetarische snack is heerlijk met tomatensalsa en tortillachips. Is die schaal nu al leeg?

Pulled VeggieJumbo-Grocery:/CMS/Images/2018/Thema/Veggie Chef/Pulled-Veggie-thumb.jpg

Wil jij ook lekker hip genieten van een pitabroodje met pulled... veggie? Heerlijk met frisse groente en bbq-saus. Deze pulled veggie is ook onmisbaar in een roerbakgerecht.

Vegetarische SpekreepjesJumbo-Grocery:/CMS/Images/2018/Thema/Veggie Chef/Spekreepjes-thumb.jpg

Drie minuutjes in de pan en voeg deze smakelijke, vegetarische spekreepjes daarna toe aan je salade, stamppot of pasta. Maak ook eens een gepofte aardappel met zure room en deze spekreepjes.