Ontdek onze vegan Altijd Lage Prijs recepten

Voordelig je boodschappen doen en tóch vegan eten? Goed nieuws! Voor ons Lekker Veggie vegan assortiment betaal je altijd de laagste prijs. Zo kun jij bewust minder vlees, vis of zuivel eten zonder te veel te betalen. Bekijk de gevarieerde recepten. Wedden dat je zo geen vlees of vis mist?

Pita falafel met koolsalade

9 ingrediënten  35 min 

Dit is zo’n typisch gerecht om het weekend mee in te luiden: een vegan pita falafel! We serveren een zelfgemaakte rodekoolsalade bij met een heerlijke dressing. Vul je pitabroodje dus maar goed en smullen maar.

Bekijk dit recept

Plantaardige poké bowl met smokey tempeh

11 ingrediënten  30 min 

Zoveel lekkers in één bowl! Maak zelf een plantaardige poké bowl met smokey tempeh. Ben je benieuwd hoe die tempeh de smokey smaakt krijgt? Het geheime ingrediënt is BBQ-saus. Even grillen en klaar ben je.

Bekijk dit recept

Pita’s vegetarische kipshoarma

8 ingrediënten  20 min 

Vegetarische kipshoarma is haast niet te onderscheiden van echte kipshoarma. Super makkelijk te maken en ontzettend lekker. Ook na een avondje stappen gaat dit goedgevulde broodje er wel in. Uiteraard met wat knoflooksaus erbij.

Bekijk dit recept

Vegan schnitzels met spicy-saus

8 ingrediënten  30 min 

Een keer iets anders maken zonder vlees of vis? Ga dan voor deze vegan schnitzels met spicy-saus. Het is een gerecht met rijst, erwtjes en de plantaardige schnitzels natuurlijk. Die spicy-saus? Die maak je helemaal zelf.

Bekijk dit recept

Vegan wraps

9 ingrediënten  35 min 

Deze vegan wraps zijn super lekker! We vullen een tortilla met plantaardig kruimgehakt, wokgroente, gerookte paprika’s en nog veel meer lekkers. Zeker weten dat ze goed in de smaak vallen. En dat voor een altijd lage prijs.

Bekijk dit recept

Vegan Altijd Lage Prijs assortiment

Benieuwd naar het complete vegan Altijd Lage Prijs assortiment? Bekijk een greep uit onze plantaardige vlees- en visvervangers.

Bekijk het assortiment

Meer vegan recepten

Bekijk alle vegan recepten

Meer tips & inspiratie

Food

Niet te veel betalen voor je afbakbrood? Bekijk onze altijd lage prijs broodjes en de lekkere recepten die je ermee kunt maken.

Food

Vegan eten uitdagend en duur? Nee joh! Onze makkelijke vegan recepten zijn ook geschikt voor een klein budget.

Food

Op dagen dat ‘t kraakt dat het vriest is er weinig zo lekker als genieten van een hartverwarmende maaltijd. Klein budget? Geen probleem!

Food

Misschien heb je het idee dat het ingewikkeld is om veganistisch te eten. Maar nee hoor, dat is heel simpel met deze lekkere vegan recepten.