Loading...

Kids

Ontdek leuke activiteiten voor je kinderen

Samen thuis aan de slag

Op zoek naar leuke activiteiten voor je kinderen? Ontdek onze bakrecepten, originele knutseltips, buitenspelletjes of download onze gratis kleurplaten en spelletjes. Ideaal voor een gezellige herfstvakantie met je gezin. Zo kun je van iedere dag iets bijzonders maken door samen aandacht aan elkaar te besteden. 

Knutseltips

Hoe maak je van zoutdeeg een fotolijstje? Of een mooie bloem van een cupcakepapiertje? Bekijk onze knutseltips waarin we stap voor stap alles uitleggen.

Bekijk alle knutseltips >
Koken met kids

Kinderen kunnen prima helpen in de keuken. Niet alleen tijdens het koekjes bakken. Maar maak ook eens een soep samen met je kids of beleg samen een pizza.

Bekijk alle recepten >
Spelletjes

Download de leukste spelletjes voor het hele gezin. Ontdek de Jumbo Memory of de Jumbo Kwartet. Bekijk onze ideetjes voor activiteiten voor de kinderen.

Bekijk alle spelletjes >
Kleurplaten

Ontdek al onze Jumbo kleurplaten. Laat je kind kleuren voor opa, oma of ouderen in de omgeving. Een creatieve activiteit waar je ook nog iemand blij mee kunt maken. 

Bekijk alle kleurplaten >
Bakken met kids

Samen de keuken in en bakken maar. Koekjes, cakes of een zelfgebakken appeltaart. Laat je inspireren door onze lekkere bakrecepten. Smullen maar.

Bekijk alle bakrecepten >
Tips en Weetjes

In onze video’s leer je van alles over onze producten. Leuke tips en weetjes. Heb je goed opgelet? Dan kun je de bijhorende vragen natuurlijk beantwoorden.

Bekijk alle tips en weetjes >

5x de leukste koekjes

Zelf donuts maken

Een donut is een echte traktatie. Maar wie je dat je deze ook makkelijk zelf kunt maken? Versier de donut daarna met je favoriete topping. Wat je nodig hebt? Een pak mix voor donuts, 185 ml wate en vrolijke deco naar keuze.

Bekijk het recept

Verras je kind met een broodtrommelbriefje

Wil je jouw kind laten weten dat je aan hem of haar denkt? Stop dan een lief briefje in de broodtrommel. We hebben al een paar voorbeeldjes voor je gemaakt.

Download voorbeeldbriefjes >

Extra snel online boodschappen bestellen met handige lijstjes

Download gratis Jumbo Memory

Een leuke activiteit voor het hele gezin: memory met verschillende favoriete boodschappen van Jumbo. Wie kan de meeste setjes compleet maken? Print de Memory 2 x en spelen maar. 

Download Jumbo Memory

5x koken met kinderen

Meer inspiratie voor kinderen

Op zoek naar meer ideetjes wat je kunt doen met je kind? We helpen je graag verder!

Alles voor kids Kleurplaten Spelletjes Knutselen Koken met kids Buitenspelletjes Bakken Weetjes Keukenhelden