Loading...

Kids

Ontdek leuke activiteiten voor je kinderen

Samen thuis aan de slag

Op zoek naar leuke activiteiten voor je kinderen voor de meivakantie? Ontdek onze bakrecepten, originele knutseltips, buitenspelletjes of download onze gratis kleurplaten en spelletjes. Zo kun je van iedere dag iets bijzonders maken door samen aandacht aan elkaar te besteden. 

Vakantieplezier

Hiep hiep hoera: het is vakantie! Is het even niet zo'n mooi weer en mag je niet meer gamen of tv-kijken? Ga lekker knutselen, de keuken in of speel een spelletje. Wij denken met je mee.

Bekijk alle tips >
Koken met kids

Kinderen kunnen prima helpen in de keuken. Niet alleen tijdens het koekjes bakken. Maar maak ook eens een soep samen met je kids of beleg samen een pizza.

Bekijk alle recepten >
Spelletjes

Download de leukste spelletjes voor het hele gezin. Ontdek de Jumbo Memory of de Jumbo Kwartet. Bekijk onze ideetjes voor activiteiten voor de kinderen.

Bekijk alle spelletjes >
Knutseltips

Hoe maak je van zoutdeeg een fotolijstje? Of een mooie bloem van een cupcakepapiertje? Bekijk onze knutseltips waarin we stap voor stap alles uitleggen.

Bekijk alle knutseltips >
Bakken met kids

Samen de keuken in en bakken maar. Koekjes, cakes of een zelfgebakken appeltaart. Laat je inspireren door onze lekkere bakrecepten. Smullen maar.

Bekijk alle bakrecepten >
Kleurplaten

Ontdek al onze Jumbo kleurplaten. Laat je kind kleuren voor opa, oma of ouderen in de omgeving. Een creatieve activiteit waar je ook nog iemand blij mee kunt maken. 

Bekijk alle kleurplaten >

Maak een reis om de wereld met Jumbo

Wil jij thuis een reis om de wereld maken? Spaar dan mee met Jumbo. Bij aankoop van de actieproducten krijg je stickers van allerlei bijzondere bezienswaardigheden over de hele wereld. Plak ze op de speciale poster met wereldkaart. Spaar jij mee?

Bekijk de actie Ontdek de wereldkaart >
Buitenspelletjes

Nu pretparken en dierentuinen gesloten zijn, gaan we de kids met een beetje creativiteit in de eigen tuin vermaken. Jumbo denkt met je mee en heeft wat leuke spelletjes bij elkaar gezet.

Bekijk alle buitenspelletjes>
Tips en Weetjes

In onze video’s leer je van alles over onze producten. Heb je goed opgelet? Dan kun je de bijhorende vragen natuurlijk beantwoorden.

Bekijk alle tips en weetjes >

5x de leukste koekjes

Zelf donuts maken

Een donut is een echte traktatie. Maar wie je dat je deze ook makkelijk zelf kunt maken? Versier de donut daarna met je favoriete topping. Wat je nodig hebt? Een pak mix voor donuts, 185 ml wate en vrolijke deco naar keuze.

Bekijk het recept

Extra snel online boodschappen bestellen met handige lijstjes

Download gratis Jumbo Memory

Een leuke activiteit voor het hele gezin: memory met verschillende favoriete boodschappen van Jumbo. Wie kan de meeste setjes compleet maken? Print de Memory 2 x en spelen maar. 

Download Jumbo Memory

5x koken met kinderen

Meer inspiratie voor kinderen

Op zoek naar meer ideetjes wat je kunt doen met je kind? We helpen je graag verder!

Alles voor kids Kleurplaten Spelletjes Knutselen Koken met kids Buitenspelletjes Bakken Weetjes Keukenhelden