Loading...

Wat eten we vandaag?

Aardappel Rijst Pasta Vegetarisch Vlees Vis

Vind snel een recept

Wat eten we vandaag

Deze week op het menu

Bekijk alle weekmenu's

Kies een menugang

Wat eten we vandaag? 5x vega

Meer over vegetarisch eten

5x BBQ-gerechten

Meer BBQ-recepten

Roberta vanuit de keuken van 'Wat eten we?'

In het dagelijkse tv-programma Wat eten we? maakt tv-kok Roberta Pagnier elke dag een makkelijk, snel en lekker recept. Zo geven wij antwoord op de vraag 'Wat eten we vandaag?

Roberta geeft niet alleen een recept en een handig boodschappenlijstje, maar ook suggesties hoe je op een snelle en luchtige manier eten kookt: "Ik laat je zien dat koken vooral ook leuk is en dat je geen chef-kok hoeft te zijn om dagelijks zelf de keuken in te duiken en steeds wat nieuws op tafel te toveren. Mijn advies is houd het simpel, kook niet met teveel ingrediënten. En plan vooruit, dat scheelt denkwerk."

Meer over het tv-programma >

Handige hulp bij het koken

Kun je af en toe wel een helpende hand in de keuken gebruiken? Op ons YouTube kanaal vind je handige tips en tricks om koken nog leuker en makkelijker te maken. Niet alleen heerlijke recepten, maar ook de basics leer je eenvoudig en snel met onze inspirerende video’s. Kook stap voor stap met ons mee en zet in een handomdraai een lekker recept op tafel! Wat eet jij vandaag?

Ontdek onze kookvideo’s

We koken deze week met deze producten

Wat eten we tijdens de BBQ?

Ben je op zoek naar inspiratie voor de perfecte barbecue? Bekijk dan alvast de volgende pagina’s en vind de leukste en lekkerste ideeën.

BBQ Vegetarische BBQ BBQ-recepten BBQ-salade BBQ-vlees Bavette op de BBQ Spareribs op de BBQ Satésaus maken

Heb jij al antwoord op de vraag: “Wat eten we vandaag?

Bij Jumbo vind je de lekkerste recepten, inspirerende video’s en handige kooktips waarmee je altijd antwoord vindt op de vraag ‘wat eten we vandaag’. Of je nu zin hebt in een snelle hap, een uitgebreid diner of een feestelijke lunch; we inspireren je graag met heerlijke recepten.

Wat dacht je van een zelfgemaakte broccolisoep, een winterse andijviestamppot of frisse maaltijdsalade?  Duik in onze rijke database vol recepten en kies er eentje uit voor vandaag. Wat ga jij eten?

Laat je je liever verrassen? Tv-kok Roberta Pagnier neemt je met liefde mee de keuken in. Elke werkdag om 17.00 uur laat ze bij Net5 zien hoe je in een handomdraai een smakelijk gerecht op tafel zet. En je kan hier natuurlijk alle weekmenu’s terugvinden.

Bekijk alle recepten Ontdek het tv-programma >
Wat Eten We?