5x Vegan budget koken

Vegan eten uitdagend en duur? Onze makkelijke vegan recepten zijn ook geschikt voor een klein budget. Bewust en lekker koken hoeft helemaal niet duur te zijn. Ontdek het snel met onze goedkope vegan gerechten. Met dit weekmenu eet je een week lang gevarieerd en voordelig vegan. Van maaltijdsoep tot stoofpotjes en vegan noodles: je tovert elke dag met gemak een budget maaltijd op tafel, zonder dierlijke producten. Goed voor je portemonnee en het milieu.

1. Pittige pompoensoep met kokosmelk

9 ingrediënten  25 min

Van deze pompoensoep krijg je het lekker warm vanbinnen dankzij het pittige, oosterse tintje. En voor minder pit doe je er simpelweg minder sambal in. Met wat naanbrood erbij heb je hiermee een heerlijke vega budget maaltijd.

Bekijk dit recept

2. Vega noodles met chili-olie

9 ingrediënten  25 min 

Een vegan maaltijd met lekker veel smaak? U vraagt, wij draaien. Met deze heerlijke noodles met chili-olie tover je in minder dan een half uur een van onze favoriete low budget recepten op tafel. 

Bekijk dit recept

3. Vegan maaltijd-linzensoep met knolselderij

8 ingrediënten  25 min 

Met deze heerlijke winterse soep tover je voor nog geen euro per persoon een smakelijke, verwarmende maaltijd op tafel. Heerlijk, goedgevuld en goedkoop. Wat wil je nog meer?

Bekijk dit recept

4. Linzenstoof met rijst

9 ingrediënten  30 min 

Ook goedkope recepten met rijst hebben we genoeg. Waaronder dit dit lekkere stoofgerecht, dat je al in een half uur bereidt. Zo makkelijk en snel kan vegan budget koken zijn.

Bekijk dit recept

5. Polenta met knolselderij, champignonragout en basilicumolie

8 ingrediënten  70 min 

Goedkoop vegan eten wordt een makkie met onze 100% plantaardige kipburgers. Favorietje voor jong en oud: deze vegan hamburger tovert iedere keer weer een lach op je gezicht. Geen zin in vegan vandaag? Dan maak je dit recept toch gewoon met een normale kipburger.

Bekijk dit recept

Ontdek meer vegan recepten

Heb je nog geen passend vegan budget recept kunnen vinden? Misschien zit er iets tussen onderstaande gerechten.

Bekijk alle recepten

Meer inspiratie & tips

Food

Wist je dat diepvriesgroenten evenveel vitaminen en mineralen hebben als verse groenten? Dus ga lekker koken met groenten uit de vriezer.

Food

Dat een lekkere maaltijd niet duur hoeft te zijn, laten deze recepten wel zien. Sowieso betaal je bij Jumbo altijd de laagste prijs.

Food

Een keer de koelkast leegmaken? Zo maak je van je restjes nog een heerlijk en meer dan compleet gerecht. Ontdek de recepten.

Food

Vegan eten uitdagend en duur? Nee joh! Onze makkelijke vegan recepten zijn ook geschikt voor een klein budget.

Disclaimer: De prijzen op deze pagina zijn per gerecht gemiddeld €2 per persoon o.b.v. 4 personen en prijswijzigingen voorbehouden.