Noedels recepten & tips

Makkelijk, snel en lekker: wij zijn gek op noedels! Wist je dat je eindeloos veel gerechten met noedels kunt maken? Van noedelsoep tot wokgerechten, met kip, vis of groenten: noedels passen overal bij. Met een noedels recept tover je in een handomdraai een waanzinnige maaltijd op tafel. Wij helpen je graag op weg. Laat je inspireren door onze handige tips en kies jouw favoriete recept met noedels.

Snel naar

Kies een noedels recept met kip Noedels recept - vegetarisch Recept voor noedels met vlees of vis Udon noedels recept maken Kookvideo’s: recept met noedels

Genieten van een noedels recept met kip

Ga je noedels maken? Ontdek de veelzijdige mogelijkheden en kies een noedels recept met kip.

Bekijk alle recepten voor noedels met kip

Noedels recept bomvol groenten: lekker vegetarisch

Hadden we al gezegd dat je met noedels alle kanten op kunt? Laat je inspireren en kies een heerlijk noedels recept, maar dan vegetarisch

Bekijk alle vegetarische noedelrecepten

Kies een recept voor noedels met vlees of vis

Noedels zijn gemakkelijk te combineren. Kijk maar naar deze lekkere noedels recepten met vlees of vis: zalig!

Vind simpel & snel het juiste noedels recept

Wil je zelf een recept met noedels maken? Hier vind je per categorie altijd een passend noedels recept. 

Noedelsoep Met kip Met vis Vegetarisch

Boodschappenlijstjes voor noedels of een ander recept

Jumbo maakt het je graag gemakkelijk. Met deze handige lijstjes doe je snel al je boodschappen. Van noedels met kip tot andere gerechten: Jumbo heeft de ingrediënten in huis.

Bekijk alle lijstjes

Alle ingrediënten voor je recept met noedels

Van de noedels tot de kip en van de verse kruiden tot groenten. Bij Jumbo vind je alles wat je nodig hebt om zelf een recept met noedels te maken.

Bekijk alle soorten noedels

Udon noedels recept maken

Maak ook eens udon noedels. Deze Japanse noedels worden gemaakt van tarwebloem, water en zout. Udon noedels zijn dik en zacht, omdat ze geen ei bevatten zijn ze mooi wit. Heerlijk in lichte soepjes, maar ook in roerbakgerechten komt deze noedel tot zijn recht. Wist je trouwens dat er ook bruine noedels zijn? Deze noedels worden gemaakt van zilvervliesrijst en zijn daardoor vezelrijk; hartstikke gezond dus. Naast gezond zijn bruine noedels ook erg lekker. Niet alleen noedels van zilvervliesrijst zijn bruin, ook de Japanse sobanoedels hebben een bruine kleur. Sobanoedels zijn gemaakt van boekweitmeel: perfect voor noedel liefhebbers met een glutenallergie.

Wat eten we? Een recept met noedels!

In onze kookvideo’s van “Wat eten we”, komen regelmatig recepten met noedels voorbij. Logisch ook, want een noedel recept is heerlijk, gezond en ook nog eens makkelijk te maken.

19 januari 2022 | Auteur: Jumbo
Deze pagina is voor het laatst aangepast op 29 augustus 2022