Laden...
Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2017/Thema/Cocktails/slots/Desktop/Cocktail-header-mobile.jpg
Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2017/Thema/Cocktails/slots/Desktop/Cocktail-header-desktop-min.jpg
Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2017/Thema/640_mobiel_mobile.png

Zelf cocktails maken

Zo maak je de perfecte cocktail

Wil je zelf een heerlijke cocktail maken? Dat snappen we. Er is geen betere manier om het weekend te vieren dan met een cocktail. Wij leggen je graag uit hoe je deze traktatie maakt. Deze lekkere cocktail recepten zijn gegarandeerd een succes, want ze zijn simpel en snel te maken. Lekker als aperitief, tijdens de borrel of juist als afsluiter van een etentje thuis met vrienden. Laat je inspireren en verwen je zelf met een fantastische cocktail.

Cocktail recepten voor een feestelijke avond

Wil je zelf een heerlijke cocktail maken? Dat snappen we. Er is geen betere manier om het weekend te vieren dan met een cocktail. Bij Jumbo hebben we diverse kleurrijke en smakelijke cocktail recepten voor je op de plank liggen. Deze recepten zijn gegarandeerd een succes, want ze zijn simpel en snel te maken. Lekker als aperitief, tijdens de borrel of juist als afsluiter van een etentje thuis met vrienden. Laat je inspireren en verwen jezelf met een makkelijke cocktail.

Recepten voor de lekkerste cocktails

Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2017/Thema/640_mobiel_mobile.png

Verschillende cocktails maken

Cocktails zijn er in verschillende soorten, kleuren en maten. De bekendste cocktails zijn de mojito of een gin tonic. Bij Jumbo vind je alle ingrediënten om deze lekkere en makkelijke cocktails te maken. Daarnaast hebben we nog heel veel andere leuke cocktailrecepten zodat je lekker kunt variëren. Wat dacht je bijvoorbeeld van een feestelijke cava met gember en granaatappelpitjes of witte sangria? Of geef je zelfgemaakte cocktail prachtige fruitige kleuren en voeg bijvoorbeeld het sap van meloen, nectarine of perzik toe
Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2017/Thema/640_mobiel_mobile.png