Deze dips geven iets extra’s aan je nachochips

Op zoek naar lekkere dipjes voor je nacho’s? Wij vinden het altijd het lekkerst om ze te combineren met echte smaakbommetjes, zoals onderstaande dips.

Ook niet onbelangrijk: de meeste heb je binnen 10 minuten al op tafel en je hebt er vaak maar een paar ingrediënten voor nodig. Welke? Bekijk daarvoor onze overheerlijke recepten. 

1. Klassieke guacamole

4 ingrediënten  10 min 

Zoek niet verder! Dit is het ideale recept voor de klassieker die echt niet mag ontbreken aan deze lijst: een heerlijke romige guacamole met een beetje pit. Die doet het altijd goed. Guacamole bewaren? We hebben een paar tips om verkleuring tegen te gaan.

Bekijk het recept

2. Mexicaanse kaasdip

5 ingrediënten  10 min 

We blijven nog even in de Mexicaanse hoek met deze heerlijke kaasdip van cheddar. Je serveert de dip warm en geloof ons: hij krijgt de kans niet om af te koelen, want dit schaaltje is leeg voordat je het door hebt. 

Bekijk het recept

3. Mangosalsa

5 ingrediënten  10 min 

Hierboven spraken we al van smaakbommetjes. Nou, dat is deze salsa van mango, rode ui, rode peper, limoen en koriander zeker. Met deze dip is iedere hap een feestje. En hij ziet er met al die verschillende kleuren ook nog eens feestelijk uit. 

Bekijk het recept

4. Mexicaanse tomatensalsa

6 ingrediënten  15 min 

Op zoek naar een frisse dip met een beetje pit erin? Dan is dit recept echt iets voor jou. Het is even wat snijwerk, maar het resultaat mag er zijn. Tip: deze verrukkelijke tomatensalsa kun je ook serveren als een verfrissend bijgerecht bij de bbq.  

Bekijk het recept

5. Laagjesdip voor bij nacho’s

3 ingrediënten  20 min 

Kun je niet kiezen welke dip je wil? Ga dan voor de laagjesdip, die combineert twee favorietjes in één glaasje: een klassieke guacamole en een heerlijke, verfrissende salsa. Dubbel zo lekker!

Bekijk het recept

6. Frisse aardbeientomatensalsa met munt

5 ingrediënten  10 min 

Dit is een smaakcombinatie die je zelf waarschijnlijk nooit bedacht had, maar geloof ons: hij is onwijs lekker. Fris, zoet en kruidig tegelijk. Met deze aardbeientomatensalsa haal je de zomer in huis. 

Bekijk het recept

Meer dips voor je nachochips

Meer inspiratie & tips

Een goede weerstand is nu misschien nog wel belangrijker dan ooit. Daarom is het slim om elke dag aan voldoende vitamine C binnen te krijgen.

Alsof pannenkoeken op zich al geen feestje zijn, maken we het gewoon nog bonter: bekijk  hoe je een pannenkoektaart maakt.

Diploma op zak? Dat mag gevierd worden! Met dit geslaagde menu voor geniet je de hele dag van feestelijke gerechten, drankjes en tussendoortjes.

Hoe krijg je  iedere dag de aanbevolen hoeveelheid vitaminen binnen? Het antwoord op deze vraag, zijn deze recepten.